Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Doze aparataj modular zidarie 8M (4+4)

Doza zidarie 8M (4+4)

 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Doze aparataj modular zidarie 8M (4+4)

Tip montaj INCASTRAT
Gama PLANA; NEVE
Tip doza zidarie
Nr. module 8 (4+4)

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Doze aparataj modular zidarie 8M (4+4), in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Doze aparataj modular zidarie 8M (4+4)

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Doze aparataj modular zidarie 8M (4+4)' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Doze aparataj modular zidarie 8M (4+4)' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Doze aparataj modular zidarie 8M (4+4)'