Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Element plinta treapta Keraplatte Terra 9005 S316 stanga

Element plinta treapta Keraplatte Terra 9005 S316 stanga


Alegerea unui finisaj potrivit pentru placarea fatadei sau terasei unei case precum si placarea aleilor sau decorarea unei crame nu este totdeauna un lucru usor. Pentru a veni in intampinarea celor ce apreciaza valoarea estetica a caramizii, producatorii au creat caramida aparenta.


Detalii tehnice:


- lungime: 290 mm


- 6 buc/cutie


- pret/bucata


Datorita suprafetei antiderapante, rezistentei la ciclurile de inghet dezghet, rezistentei la patare, caramida aparenta Stroher este materialul ideal destinat atat placarii fatadelor, zidurilor de imprejmuire, cat si pardoselilor la interior si exterior.


Produsul se vinde doar la cutie intreaga.
Gresie Faianta Gresie bucatarie Gresie de exterior Gresie de interior Gresie baie Faianta bucatarie Faianta baie Gresie living Gresie rustica 

 

Specificatii tehnice

Dimensiuni nete Element plinta treapta Keraplatte Terra 9005 S316 stanga

Lungime(mm) 290mm
Nr. buc.\cutie 6
Greutate neta /cutie(kg) 5.4kg

Caracteristici Tehnice Element plinta treapta Keraplatte Terra 9005 S316 stanga

Serie Terra 316
Colectie Keraplatte
Tip placa Mata

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Element plinta treapta Keraplatte Terra 9005 S316 stanga, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Element plinta treapta Keraplatte Terra 9005 S316 stanga

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Element plinta treapta Keraplatte Terra 9005 S316 stanga' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Element plinta treapta Keraplatte Terra 9005 S316 stanga' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Element plinta treapta Keraplatte Terra 9005 S316 stanga'