Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Elemente de treapta

57 produse gasite
  • Afisare:
  • afisare lista
  • afisare grid
Sorteaza: Nr. Produse:
Elemente de treapta
produsele 1-24 din 57

Cand privesti o casa sau o cladire, fatada exterioara reprezinta un prim impact vizual important, fapt pentru care decorarea spatiului este foarte importanta pentru a transforma o intrare banala, intr-una plina de farmec. Caramida aparenta si gresia klinker pentru fatade, terase, alei sau scari exterioare sunt doua materiale rezistente, cu care poti realiza un decor placut in exteriorul cladirii. Caramida aparenta pentru fatada a castigat teren in fata altor materiale, devenind cel mai folosit produs pentru amenajarea peretilor de exterior, si indeosebi a treptelor si scarilor. Folosind elemente de treapta de exterior sau interior vei decora spatiul cu bun-gust, creand un ambient autentic. Elementele de treapta din klinker au o rezistenta mecanica ridicata, fiind o solutie rapida de montaj. Cand alegi elemente de treapta pentru interior poti folosi un model de caramida aparenta lucioasa, cu un grad mai scazutde aderenta. La exterior, elementele de treapta trebuie sa fie neaparat antiderapante, cu suprafata mata sau periata. Montarea treptelor necesita atentie si putina indemanare. Tehnologia moderna a crescut calitatea materialelor. Astfel, caramida aparenta decorativa (klinker) este extrudata si arsa la o temperatura de 1200 grade, devenind foarte rezistenta la inghet. Caracteristicile elementelor de treapta din caramida de fatada care conving clientii sa le utilizezesunt: rezistenta la 100 de cicluri de inghet-dezghet, coeficient de absorbtie mica de apa, permite folosirea termoizolatiei, cu ventilare naturala, are izolare fonica, nu isi pierde din culoare peste ani, nu necesita mentenanta speciala, ca in cazul tencuielilor. Daca alegi un element de treapta din gresie portelanata rectificata, acest material are mare rezistenta la uzura, inghet si alunecare, si este destinat atat la interior, cat si la exterior.
Pe langa elemente de treapta, pe site-ul eMenatwork.ro gasesti atat caramida aparenta, cat si glafuri disponibile intr-o mare varietate de texturi, de la neted la rugos sau in relief, si intr-o multime de culori: gri, portocaliu, rosu, roscat si tonuri de pamant, pentru a crea un aspect unic si personal.