Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Etansant si adeziv poliuretanic pentru rosturi de dilatare Mapei 300ml/tub Mapeflex PU45

Un produs special dedicat lucrarilor de finisare si etansare de la Mapei. Mapeflex PU45 este utilizat pentru etansarea rosturilor de dilatare sau de fractionare, la suprafete orizontale si verticale, dar si pentru lipiri flexibile intre materiale similare sau diferite. El poate fi folosit atat la interior cat si la exterior.


Intre cele mai frecvente situatii de utilizare amintim:  • Sigilarea rosturilor de dilatare sau de fractionare pentru: pardoseli industriale, pardoseli sau pereti din beton, parcari interioare sau exterioare, supermarket-uri, centre comerciale sau depozite, pardoseli cu placaje ceramice si imbracaminti sintetice  • Etansarea  imbinarilor jgheaburilor, a burlanelor, a tuburilor de aer conditionat, a fisurilor.


 


Mapeflex PU45 poate fi utilizat si ca adeziv, in strat de maxim 3mm:  • Lipeste elemente pe baza de ciment, beton, piatra, aluminiu, otel, cupru, suprafete vopsite, sticla, ipsos, lemn, ceramica, materiale termoizolante, PVC, sticla acrilica, policarbonat  • Poate fi folosit pentru a lipi obiecte sanitare, plinte, elemente decorative din ipsos, glafuri, tigle


Caracteristici tehnice


Mapeflex PU45 de la Mapei este un adeziv si etansant tixotropic pe baza de rasini poliuretanice, monocomponent, cu un grad mare de elasticitate. El are urmatoarele caracteristici:


-este inodor


-nu contine solventi


- cu o buna rezistenta in timp


-gata de utilizare


-usor de aplicat


-timp mic de intarire (cca. 3 mm la fiecare 24 ore)


Recomandari


Mapeflex PU45  nu se foloseste:


-pe suprafete prafoase, friabile sau ude


-pe suprafete bituminoase, uleioase sau cu grasimi


-la o temperatura mai mica de +5°C


Cum se aplica


Suportul trebuie sa fie foarte curat si uscat. Daca suprafata prezinta urme de praf se recomanda utilizarea unei amorse Primer M.


Se introduce tubul in pistolul de aplicare, se taie varful de extrudare la 45°. Produsul se aplica avand grija sa nu fie inglobat aer in rost. Imediat dupa aplicare, suprafata se finiseaza cu o scula adecvata, si se modeleaza mentinand-o uda cu apa si sapun.


Atunci cand este folosit ca adeziv de lipire, Mapeflex PU45 se aplica in puncte la capetele placilor. Daca acestea sunt de mari diemnsiuni, adezivul se va aplica in banda. Placile se preseaza pe suport, avant un timp de 30 de minute in care pot fi aranjate pe pozitie.


Descriere tehnica


Sigilant si adeziv poliuretanic monocomponent de consistenta tixotropica cu modul de elasticitate mare, intarire rapida si posibilitate de vopsire

 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Etansant si adeziv poliuretanic pentru rosturi de dilatare Mapei 300ml/tub Mapeflex PU45

Temperatura de aplicare permisa(grd.C) +5 - +35grd.C
Ambalaj tub 300ml

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Etansant si adeziv poliuretanic pentru rosturi de dilatare Mapei 300ml/tub Mapeflex PU45, in cel mai scurt timp posibil.

Know how center

Amenajarea cabinetului stomatologic - de la A la Z

Cabinetele stomatologice trebuie sa fie perfect amenajate si realizate conform standardelor de siguranta,...

Citeste mai mult

Scrie un review despre Etansant si adeziv poliuretanic pentru rosturi de dilatare Mapei 300ml/tub Mapeflex PU45

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Etansant si adeziv poliuretanic pentru rosturi de dilatare Mapei 300ml/tub Mapeflex PU45' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Etansant si adeziv poliuretanic pentru rosturi de dilatare Mapei 300ml/tub Mapeflex PU45' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Etansant si adeziv poliuretanic pentru rosturi de dilatare Mapei 300ml/tub Mapeflex PU45'
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork