Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Folie mulcire Green Cover 2.10x100m

Tenax Green Cover este o folie profesionala, tesuta din polipropilena, de culoare verde, cu rezistenta UV, permeabila, folosita pentru mulcire si controlul buruienilor.

Folosita si de catre gradinarii profesionisti este rezistenta la rupere, fiind ideala pentru pante si locuri abrupte, sol inegal, acolo unde sunt prezente pietre ascutite sau reziduuri de lemn.
Este perfecta pentru realizarea gardurilor vii, poteci printre garduri vii, covoare de flori sau plante, ori plantarea copacilor de-a lungul cailor.

Ca utilizare, folia se asterne pe solul pregatit si se taie in forma de cruce in locul unde vor fi plantate rasadurile de legume sau flori. Pentru o fixare usoara la sol, folositi cuiele Tenax corespunzatoare.

Caracteristici:
- Ø 0.20X2.0m + 23.00kg/rola
- material: polipropilena (PP)
- greutate: 105gr/mp
- dimensiuni: 2.1x100m
- culoare: negru

Produsul se vinde la rola de 2.10x100m.

 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Folie mulcire Green Cover 2.10x100m

Serie Green Cover
Tip material polipropilena PP
Culoare NEGRU
Greutate (g/m2) 105

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Folie mulcire Green Cover 2.10x100m, in cel mai scurt timp posibil.

Know how center

Protectia plantelor contra inghetului

In sezonul rece, cat si in perioadele apropiate (toamna si primivara), folia antiinghet ofera protectie...

Citeste mai mult
Mulcire

Prin mulci (din engleză mulch) se înțelege un strat de materie organică cum ar fi paie, frunze, resturi...

Citeste mai mult
2 3
14 August 2013

Ce durata de viata acesta folie ?

Popa Gabriel 14 August 2013

Buna ziua,

Folia de mulcire are o garantie de 5 ani, iar durata de viata este estimata la 10 ani, in conditiile unei utilizari corespunzatoare. Este recomandat ca in sezonul rece sa fie stransa.

Scrie un review despre Folie mulcire Green Cover 2.10x100m

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Folie mulcire Green Cover 2.10x100m' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Folie mulcire Green Cover 2.10x100m' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Folie mulcire Green Cover 2.10x100m'
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork