eMenatwork foloseste cookies pentru a tine minte faptul ca v-ati logat pe site si pentru a va putea stoca produsele in cosul de cumparaturi. De asemenea acestea vor colecta statistici anonime, pentru a va oferi si livra functii avansate si continut personalizat de marketing.
Pentru a va putea bucura de intreaga experienta ca vizitator eMenatwork este necesar sa fiti de acord cu procesatori de date.
luni - vineri orele 9-17 Contact

Folie suport parchet

Prod. Favorit Compara Folie suport parchet Folie parchet Sinenzio Easy Egger 2mm rola 1.25x12m Folie suport parchet Folie parchet Sinenzio Easy Egger 2mm rola 1.25x12m

Folie parchet sinenzio easy egger 2mm rola 1.25x12m

79,00 Lei / rola Adauga in cosLa comanda
Prod. Favorit Compara Folie suport parchet Folie parchet cu bariera vapori V-TECH grosime 3mm Folie suport parchet Folie parchet cu bariera vapori V-TECH grosime 3mm

Folie parchet cu bariera vapori v-tech grosime 3mm

98,65 Lei / rola Adauga in cos
Prod. Favorit Compara Folie suport parchet Folie parchet Silenzio Duo Egger 1.5mm rola 1.18 x 8.5m Folie suport parchet Folie parchet Silenzio Duo Egger 1.5mm rola 1.18 x 8.5m

Folie parchet silenzio duo egger 1.5mm rola 1.18 x 8.5m

155,00 Lei / rola Adauga in cosLa comanda

Folia suport de parchet este un material indispensabil in montare parchetului. Aceasta folie de parchet este solutia ideala de izolare termica, care prelungeste durata de viata a parchetului. Cu ajutorul foliei pentru parchet poti realiza o baza solida pe care vei putea monta o pardoseala silentioasa, pe care ve putea pasi fara niciun stres, chiar si dupa ani de utilizare zilnica. Cu ajutorul foliei suport corecte, o vei putea folosi fara nicio problema in incaperi umede sau impreuna cu sistemul de incalzire in pardoseala.

Poti comanda online o folie pentru parchet potrivita nevoilor tale de pe emenatwork.ro. Folia suport parchet este disponibila pe site-ul nostru la preturi accesibile pentru orice buget si ofera o serie de avantaje de necontestat, cum ar fi calitatea excelenta si montare facila. 

Folia parchet folosita ca strat suport pentru pachetul laminat si stratificat, nu retine praful, reduce zgomotul la impact si este o bariera pentru abur. Alege folii pentru parchet de cea mai buna calitate, la preturi accesibile, de pe emenatwork.ro. Comanda acum produsele de care ai nevoie si apuca-te de proiectele tale creative de design.

Acceseaza produsele in functie de producator

Know-How Center

Idei. Sfaturi. Recomandari utile.