Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

    FUGA FRESCA 100 ALB 1 KG/BUC

    COD: MAP-FUGA100
    Acest produs nu mai poate fi achizitionat

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere FUGA FRESCA 100 ALB 1 KG/BUC

Vopsea polimerica pentru reconditionarea chiturilor de rosturi pe baza de ciment Fuga Fresca 1kg, culoare alba.
Fuga Fresca este o vopsea ce se aplica rapid si usor, numai la spatii de interior, pentru reimprospatarea sau schimbarea culorii chiturilor de rosturi pe baza de ciment care au fost aplicate intre placile de ceramica.


Fuga Fresca se foloseste pentru eliminarea diferentelor de culoare cauzate de urmatoarele inconveniente: aplicarea incorecta a chitului de rosturi sau eliminarea petelor de culoarea aparute ca urmare a uzurii chitului in timp.


Fuga Fresca este o vopsea pe baza de rasini acrilice in dispersie apoasa, de calitate, cu puterea mare de acoperire, cu o buna uniformitatea a culorii, iar dupa uscare rezulta o pelicula cu o absorbtie foarte redusa la apa si deci usor de curatat.


RECOMANDARI
• Nu utilizati produsul pentru suprafete exterioare sau in medii imerse, ex : la piscine sau bazine.
• In cazul utilizarii vopselei pe rosturile de la placaje tip cotto sau placi din piatra naturala, materiale poroase si absorbante, vopseaua se va aplica cu atentie numai pe chitul de rosturi pentru a evita patarea placilor.
• Vopseaua poate fi aplicata pe chiturile de rosturi, daca acestea din urma au minim 48 de ore de la punerea in opera.
• Nu utilizati vopseaua pe mortare de rosturi epoxidice, etansanti acrili sau poliuretanici de rosturi elastice.
• Nu utilizati vopseaua Fuga Fresca cu rol de intaritor pentru chituri de rosturi cu probleme de consistenta sau cu slaba rezistenta mecanic datorita hidratarii necorespunzatoare.
• In cazul aparitiei unui contrast prea mare intre culoarea originala si noua culoare cu vopsea, se vor da mai multe straturi de vopsea.


Paleta de culori
Vopseaua Fuga Fresca este disponibila in 18 culori
corespunzator gamei de chituri Keracolor FF (vezi paleta
CHITURI COLORATE).

 

Specificatii tehnice

Dimensiuni ambalaj FUGA FRESCA 100 ALB 1 KG/BUC

Greutate bruta(Kg) 1Kg

Caracteristici tehnice FUGA FRESCA 100 ALB 1 KG/BUC

Culoare Alb
Temperatura de aplicare permisa(grd.C) +5/+35grd.C
Apt trafic pietonal usor(h) 24h
Ambalaj 1 kg

Fisiere download


Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre FUGA FRESCA 100 ALB 1 KG/BUC, in cel mai scurt timp posibil.

Know how center

Casa la rosu: Ce inseamna si care sunt etapele constructiei?

Daca iti doresti o casa proprie, la a carei constructie sa participi pana in cele mai mici detalii, poti...

Citeste mai mult

Scrie un review despre FUGA FRESCA 100 ALB 1 KG/BUC

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'FUGA FRESCA 100 ALB 1 KG/BUC' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'FUGA FRESCA 100 ALB 1 KG/BUC' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'FUGA FRESCA 100 ALB 1 KG/BUC'
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork