Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Gresie semilucioasa Elements Lux Calacatta Gold 60x120 cm

Poti face schimbari majore in casa, inlocuind rapid gresia cu un model actual. Poti folosi modele de gresie baie sau gresie bucatarie, pentru a restiliza spatiul locuit. In combinatii diferite de culori, variante lucioase sau mate, gresia potrivita va schimba atmosfera din incapere.


Gama Elements Lux de la Keope este realizata din placi de gresie cu efect de marmura lustruita, cu finisaj mat si cu trei noi texturi. Elements Lux este prima serie Keope care ofera o reproducere atat de fidela a modelelor elegante de marmura, pentru a oferi o suprafata clasica si extrem de rafinata. Este o colectie de gresie si faianta din gresie portelanata „deschisa” pentru multe interpretari si care prezinta fragmente decorative.


Gresie semilucioasa Elements Lux Calacatta Gold 60x120 cm:


- placa ceramica rectificata
- finisaj semilucios
- pentru interior


Produsul se vinde numai la cutie intreaga=1.44mp

 

Specificatii tehnice

Caracteristici Tehnice Gresie semilucioasa Elements Lux Calacatta Gold 60x120 cm

Serie Elements Lux
Colectie Calacatta Gold
Tip ceramica Gresie
Tip placa Rectificata; Lucioasa

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Gresie semilucioasa Elements Lux Calacatta Gold 60x120 cm, in cel mai scurt timp posibil.

Know how center

Casa la rosu: Ce inseamna si care sunt etapele constructiei?

Daca iti doresti o casa proprie, la a carei constructie sa participi pana in cele mai mici detalii, poti...

Citeste mai mult

Scrie un review despre Gresie semilucioasa Elements Lux Calacatta Gold 60x120 cm

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Gresie semilucioasa Elements Lux Calacatta Gold 60x120 cm' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Gresie semilucioasa Elements Lux Calacatta Gold 60x120 cm' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Gresie semilucioasa Elements Lux Calacatta Gold 60x120 cm'