Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Gresie Tectonic Graphite 45X45cm

Esti satul de aspectul casei tale si cauti o solutie sa faci o schimbare? Exista alternative infinite, insa cea mai rapida si la indemana este sa modifici decorul inlocuind gresia si faianta cu ceva nou, in tendinte.


Modelul Tectonic Graphite este o gresie de interior, de culoare maro, cu finisaj mat, ideala pentru spatiile din hol sau din zonele comerciale.


Caracteristici:
- culoare: maro inchis
- finisaj mat
- dimensiuni placa: 45 x 45 cm
- 1.42 mp/cutie


Produsul se vinde numai la cutie intreaga.
Gresie . Faianta . Gresie bucatarie . Gresie exterior . Gresie interior . Gresie baie . Faianta bucatarie . Faianta baie . Gresie living . Gresie rustica

 

Specificatii tehnice

Caracteristici Tehnice Gresie Tectonic Graphite 45X45cm

Serie Tectonic
Tip ceramica Gresie
Culoare placa Maro
Dimensiune placa(cm) 45x45cm
Tip placa Mata

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Gresie Tectonic Graphite 45X45cm, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Gresie Tectonic Graphite 45X45cm

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Gresie Tectonic Graphite 45X45cm' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Gresie Tectonic Graphite 45X45cm' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Gresie Tectonic Graphite 45X45cm'