Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Grund poliuretanic impermeabilizant pentru sape de ciment la montarea parchetului Mapei 10kg/bidon Eco Prim PU 1K

Pentru ca lucrarile in constructii sunt din ce in ce mai variate si mai complicate, si nevoile de pe santier au crescut, aparand mereu noi situatii ce solicita noi produse. De aceea cei de la Mapei creeaza in permanenta in laboratoarele lor produse care sa ofere constructorilor posibilitatea de a pune in opera chiar si cele mai complicate sarcini.


Un astfel de produs este si Eco Prim PU 1K, o rasina menita sa intareasca si sa consolideze diferitele tipuri de sape. Astfel, aceasta rasina poliuretanica este utilizata pentru consolidarea sapelor de ciment, cu sau fara sistem de incalzire incorporat, dar cu o rezistenta mecanica scazuta cauzata de carenta de ciment.


In plus, Eco Prim PU 1K poate fi utilizat si ca material de hidroizolare sau ca tratament antipraf.


Caracteristici tehnice


Eco Prim PU 1K este o rasina poliuretanica monocomponenta cu vascozitate redusa, ce se intareste in prezenta umiditatii din atmosfera si din sapa. Ea prezinta si o mare putere de penetrare in porozitatea suportului. Dupa intarire, sapa devine foarte dura si rezistenta la abraziune.


Rasina este un lichid de culoare maro, ce se poate aplica la temperaturi cuprinse intre +5 si +35°C.


Pentru ca nu contine solventi si nu degaja vapori, este recomadata utilizarea ei si in spatii intens circulate sau aflate in apropierea zonelor locuite.


Recomandari


Eco Prim PU 1K nu se utilizeaza:


-in dilutie cu apa sau solventi


-pe suprafete suport unde balteste apa sau umede prin capilaritate


-pe sape pe baza de ipsos cu sistem de incalzire incorporat si suporturi anhidrice daca nu sunt perfect uscate


Cum se aplica


Suprafata pe care trebuie aplicata rasina trebuie sa fie curata, fara urme de uleiuri sau praf. Daca este lisa, suprafata trebuie asperizata pentru ca substanta sa patrunda in stratul suport.


Eco Prim PU 1K poate fi aplicata cu trafaletul, cu o bidinea sau cu fierul de glet.


Pentru o suprafata poroasa este nevoie de un singur strat. Daca suprafata este insa foarte poroasa si friabila, este necesar si un a doilea strat, ce se va aplica la minim 3 ore dupa primul.


Descriere tehnica


Rasina poliuretanica monocomponenta, fara solventi, cu emisie foarte mica de substante organice volatile (VOC), cu intarire in prezenta umiditatii, pentru hidroizolarea si consolidarea sapelor pe baza de ciment


 


Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Grund poliuretanic impermeabilizant pentru sape de ciment la montarea parchetului Mapei 10kg/bidon Eco Prim PU 1K, in cel mai scurt timp posibil.

Know how center

Amenajarea cabinetului stomatologic - de la A la Z

Cabinetele stomatologice trebuie sa fie perfect amenajate si realizate conform standardelor de siguranta,...

Citeste mai mult
Cum sa pastrezi masurile de siguranta in cabinetul medical

In timpul unei pandemii cabinetele medicale trebuie sa functioneze si este nevoie de reguli speciale si de...

Citeste mai mult

Scrie un review despre Grund poliuretanic impermeabilizant pentru sape de ciment la montarea parchetului Mapei 10kg/bidon Eco Prim PU 1K

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Grund poliuretanic impermeabilizant pentru sape de ciment la montarea parchetului Mapei 10kg/bidon Eco Prim PU 1K' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Grund poliuretanic impermeabilizant pentru sape de ciment la montarea parchetului Mapei 10kg/bidon Eco Prim PU 1K' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Grund poliuretanic impermeabilizant pentru sape de ciment la montarea parchetului Mapei 10kg/bidon Eco Prim PU 1K'
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork