Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

  Hidroizolatie bituminoasa pentru fundatii din beton Mapei 20kg/bucata Plastimul

  COD: MAP-26120
   PRET PROMOTIONAL
   PROMOTIE TRANSPORT
   INCLUDE CADOU
    stoc limitat
    Afiseaza costurile de transport
  Transport Bucuresti: 37.14 lei
  Transport national: 37.14 lei
  276.32

  Lei / buc - TVA inclus

  Cat ai nevoie?
  / buc

  ADAUGA IN COS

  Doar 46,05 lei pe luna, cu Card Avantaj vezi detalii

Intreaba
un specialist
0731039931

Informatii produs

Descriere Hidroizolatie bituminoasa pentru fundatii din beton Mapei 20kg/bucata Plastimul

Emulsia bituminoasa Plastimul se foloseste pentru hidroizolarea la rece a zidurilor sau a fundatiilor masive din beton care vin in contact cu solul si se afla sub nivelul solului sau impermeabilizarea suprafetelor plane sau curbe ale structurilor subterane (tuneluri, pasaje).


Plastimul este o pasta fara solventi pe baza de bitumuri emulsionate in apa, agregate si aditivi speciali, care, dupa uscarea completa formeaza un strat hidroizolator plastic, rezistent la apa si in imersie prelungita chiar daca apa este usor acida sau alcalina.


Mod de aplicare:


 Suprafata ce va fi tratata trebuie sa fie solida si perfect curata, fara urme de praf, grasimi, ulei, particule desprinse sau lapte de ciment. Suprafetele orizontale (care vor fi acoperite sau vor ramane sub nivelul sapelor) trebuie sa aiba o panta de cel putin 1% astfel incat apa sa curga spre lateral sau spre zonele de drenaj. 


In prima faza, se amorseaza suprafata utilizand Plastimul diluat cu aproximativ 45-50% apa si amestecat foarte bine, utilizand un trafalet sau o bidinea, apoi aplicati Plastimul in doua straturi dupa cum urmeaza: 


  - primul strat: cand amorsa este complet uscata, aplicati un strat nediluat de Plastimul in grosime de cel putin 1.5 mm (strat umed) cu o bidinea sau o gletiera


 - al doilea strat: se aplica Plastimul in strat cu grosimea de cel putin 1.5 mm cu ajutorul unei gletiere sau bidinea.


Pentru obtinerea nivelului maxim de performanta a produsului, este obligatorie aplicarea a cel putin doua straturi cu o grosime finala minima de cel putin 3 mm dupa uscare


Recomandari:


 - Nu utilizati Plastimul daca temperatura este mai mica de +50C, pe suprafete inghetate sau la temperaturi mai mari de +350C


 - Nu utilizati Plastimul in caz de ploaie iminenta


 - Nu diluati Plastimul cu solventi organici


 - Nu aplicati Plastimul pe suprafata constructiilor folosite la depozitarea produselor comestibile


 - Peste stratul de hidroizolatie realizat cu Plastimul, se va pune intotdeauna si un strat de drenaj si protectie impotriva socurilor mecanice, inainte de acoperirea cu pamant.


Descriere tehnica:


 Hidroizolatie bituminoasa in dispersie apoasa, fara solvent, de uz general, pentru hidroizolarea la rece a fundatiilor masive din beton (cuzineti, pile de pod, ziduri de sprijin, tuneluri, pasaje)

 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Hidroizolatie bituminoasa pentru fundatii din beton Mapei 20kg/bucata Plastimul

Temperatura de aplicare permisa(grd.C) de la +5 pana la +35grd.C

Fisiere download


Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Hidroizolatie bituminoasa pentru fundatii din beton Mapei 20kg/bucata Plastimul, in cel mai scurt timp posibil.

Know how center

Amenajarea cabinetului stomatologic - de la A la Z

Cabinetele stomatologice trebuie sa fie perfect amenajate si realizate conform standardelor de siguranta,...

Citeste mai mult

Scrie un review despre Hidroizolatie bituminoasa pentru fundatii din beton Mapei 20kg/bucata Plastimul

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Hidroizolatie bituminoasa pentru fundatii din beton Mapei 20kg/bucata Plastimul' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Hidroizolatie bituminoasa pentru fundatii din beton Mapei 20kg/bucata Plastimul' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Hidroizolatie bituminoasa pentru fundatii din beton Mapei 20kg/bucata Plastimul'

Produse similare

 
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork