Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide
Hidroizolatii pentru baie si spatii umede

  Hidroizolatie lichida baie cu uscare rapida Mapei 20 kg/cutie Mapegum WPS

  COD: MAP-MGW20
   PRET PROMOTIONAL
   PROMOTIE TRANSPORT
   INCLUDE CADOU
    Afiseaza costurile de transport
  Transport Bucuresti: 32.94 lei
  Transport national: 32.94 lei
  oferta
  -10%
  509.80 lei
  458.82

  Lei / buc - TVA inclus

  Nu include costul de transport

  458.82
  Cat ai nevoie?
  / buc

  ADAUGA IN COS

  Produsul poate fi comandat doar la galeata ( 1 galeata = 1 buc )

  Doar 76,47 lei pe luna, cu Card Avantaj vezi detalii

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Hidroizolatie lichida baie cu uscare rapida Mapei 20 kg/cutie Mapegum WPS

Ai nevoie de un produs impermeabilizant care sa te ajute sa tii la distanta infiltratiile din pereti sau pardoseala din baie sau bucatarie? Mapegum WPS este produsul potrivit pentru rezolvarea rapida a acestor situatii.


Mapegum WPS este o membrana lichida cu aplicare la rece, cu uscare rapida, recomandata a fi aplicata la interior, ideala ca impermeabilizant pentru gips carton, tencuieli din gips sau pe baza de ciment, zidarie din BCA.


Hidroizolatia lichida Mapegum WPS este folosita la impermeabilizarea peretilor si pardoselilor de bai sau grupuri sanitare, inaintea montarii placilor de ceramica sau din piatra naturala, dar si la impermeabilizarea peretilor sau pardoselilor din bucatarii, precum si a blatului de gatit al mobilierului de bucatarie, inaintea montarii de placi ceramice.


Caracteristici:
- Mapegum WPS este o pasta monocomponenta de culoare gri, pe baza de rasini sintetice in dispersie apoasa ce nu contine solventi.
- Datorita consistentei, se aplica usor atat pe suprafetele orizontale, cat si inclinate sau verticale.
- Impermeabilizarea suprafetelor suport la pardoseli sau pereti, in spatii de interior, care nu sunt in contact permanent cu apa sau nu au infiltratii de umiditate prin capilaritate.


Cum se aplica:
- Suportul trebuie sa fie solid, curatat, uscat, fara grasimi, vopsea sau orice substante care ar putea scadea aderenta. Inainte de aplicarea pastei Mapegum WPS, suprafata suport se va trata cu amorsa acrilica Primer G.
- Aplicarea se poate face cu spatula lisa, rola, bidinea sau prin pulverizare (cand este necesar produsul se dilueaza cu max. 5% apa).
- Aplicarea se face in grosime uniforma de max. 1 mm pe strat, apoi se asteapta uscarea si se aplica straturile succesive.
- Imbinarile dintre pereti si pardoseala, rosturile si strapungerile de tevi se vor etansa cu banda elastica din PVC, Mapeband PE 120, care se inglobeaza in straturile de Mapegum WPS.


Nu se recomanda:
- aplicarea Mapegum WPS la temperaturi mai mici de + 5 0C
- sa aplicati Mapegum WPS pe suport umed sau supus infiltratiilor de umiditate prin capilaritate
- sa folositi Mapegum WPS pe suport ce va fi in imersie continua de apa, exemplu: piscine, bazine de apa


Descriere tehnica:
Membrana lichida cu uscare rapida pentru hidroizolarea la interior a suprafetelor spariilor umede (bai, cabine de dus) inainte de montajul placilor ceramice. Nu se foloseste pe suprafete care vor fi in imersie continua in apa.

 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Hidroizolatie lichida baie cu uscare rapida Mapei 20 kg/cutie Mapegum WPS

Unde se aplica Interior

Fisiere download


Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Hidroizolatie lichida baie cu uscare rapida Mapei 20 kg/cutie Mapegum WPS, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Hidroizolatie lichida baie cu uscare rapida Mapei 20 kg/cutie Mapegum WPS

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Hidroizolatie lichida baie cu uscare rapida Mapei 20 kg/cutie Mapegum WPS' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Hidroizolatie lichida baie cu uscare rapida Mapei 20 kg/cutie Mapegum WPS' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Hidroizolatie lichida baie cu uscare rapida Mapei 20 kg/cutie Mapegum WPS'