eMenatwork foloseste cookies pentru a tine minte faptul ca v-ati logat pe site si pentru a va putea stoca produsele in cosul de cumparaturi. De asemenea acestea vor colecta statistici anonime, pentru a va oferi si livra functii avansate si continut personalizat de marketing.
Pentru a va putea bucura de intreaga experienta ca vizitator eMenatwork este necesar sa fiti de acord cu procesatori de date.
luni - vineri orele 9-17 Contact

Hidroizolatii de fundatie si subsoluri

Orice casa pe pamant are un subsol sau un beci, astfel este nevoie sa asiguram o impermeabilizare impecabila pentru a impiedica patrunderea apei in aceste zone. O casa perfect protejata trebuie sa porneasca inca de la temelie, folosind materiale speciale pentru hidroizolatii fundatie sau pentru hidroizolatii subsoluri. In acest fel vei beneficia de o structura sanatoasa, care iti va proteja caminul peste ani. Evitarea patrunderii apei in subsol este primordiala in evitarea aparitiei de mucegai in beci, asigurand un mediu curat si lipsit de probleme de sanatate celor ce traiesc in casa. De ce sa folosesti materiale de calitate pentru hidroizolatii fundatie sau hidroizolatii subsoluri? Deoarece diferenta de temperatura dintre interior si exterior va fi pe tot parcursul anului de 10-15 grade, indiferent de anotimp. Daca alegi sa realizezi o hidroizolatie fundatie sau hidroizolatie subsol, la eMenatwork gasesti emulsie bituminoasa care se foloseste la rece, pe zonele care vin in contact cu solul si care se afla sub nivelul pamantului, asigurand impermeabilizarea acestor suprafete. Poti construi inteligent si eficient, la un pret mic fata de avantajele pe care ti le va aduce o hidroizolatie subsol sau o hidroizolatie fundatie, putand realiza aceasta lucrare atat la interior, cat si la exterior. Tot ce ai nevoie este sa te consulti cu specialistii eMenatwork pentru a-ti recomanda cele mai eficiente produse pentru lucrarea ta.

Acceseaza produsele in functie de producator

Know-How Center

Idei. Sfaturi. Recomandari utile.