eMenatwork foloseste cookies pentru a tine minte faptul ca v-ati logat pe site si pentru a va putea stoca produsele in cosul de cumparaturi. De asemenea acestea vor colecta statistici anonime, pentru a va oferi si livra functii avansate si continut personalizat de marketing.
Pentru a va putea bucura de intreaga experienta ca vizitator eMenatwork este necesar sa fiti de acord cu procesatori de date.
luni - vineri orele 9-17 Contact

LVT Id Inspiration Click High Traffic 70 70 PLUS

Noua colectie LVT Id Click High Traffic 70/70 PLUS destinata spatiilor cu trafic foarte intens, precum: scoli, hoteluri, birouri, magazine, coridoare, depozite si dormitoare, este recomandata indeosebi ca pardoseala pentru uz comercial. Gama de pardoseala LVT de la Tarkett, iD Inspiration Click High Traffic 70/70 PLUS, prin sistemul de montare “Click”, usureaza foarte mult instalarea, fara sa fie nevoie de lipire si timp de uscare. Pentru ca pardoseala sa fie foarte trainica ani la rand, chiar si in contextul utilizarii cu trafic foarte intens, s-au folosit tehnologii de ultima generatie: ranforsare Extreme PUR si Fibertech, care ridica nivelul de rezistenta si stabilitate. Orice amenajare interioara cu LVT iD Inspiration Click High Traffic 70/70 PLUS poate fi usor personalizata, datorita varietatii combinatiilor de formate, culori si texturi. Colectia Tarkett iD Inspiration Click High Traffic 70/70 PLUS surprinde placut prin decoruri unice cu texturi de lemn, piatra si beton, in 4 modele, disponibile in 22 de culori diferite, cu textura in relief. Rezistenta la zgarieturi si trafic, gama iD Inspiration Click High Traffic 70/70 PLUS se intretine si se curata foarte usor.

Acceseaza produsele in functie de producator

Know-How Center

Idei. Sfaturi. Recomandari utile.