Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Iluminat Decorativ pentru Gradina si Parcuri

162 produse gasite
  • Afisare:
  • afisare lista
  • afisare grid
Sorteaza: Nr. Produse:
Iluminat Decorativ pentru Gradina si Parcuri
produsele 145-162 din 162

Un iluminat inteligent creeaza ambianta si te face sa te simti in siguranta pe cararile sau in colturile intunecate. Chiar si o seara racoroasa va parea mai primitoare daca folosesti corpurile de iluminat pentru gradina potrivite.
Fie ca ai o curte de dimensiuni reduse intr-o zona urbana, fie ca ai o casa intr-o zona rurala, nicio gradina nu e prea mica pentru a fi iluminata. Cararile, terasele si foisoarele sunt zonele la care te gandesti prima data cand vrei sa instalezi corpuri de iluminat exterior. Acestea au o dimensiune practica evidenta si sunt de nelipsit in orice gradina.
Daca ai o zona de gatit la exterior, cum ar fi un gratar sau un cuptor, poate chiar si un spatiu de lucru cu o chiuveta instalata, atunci ar fi indicat sa iluminezi si acea zona, pentru serile tarzii in care iti vei dori sa gatesti afara, la o petrecere de gradina sau intr-o seara linistita in care vrei sa te destinzi alaturi de prieteni sau de familie.
Gandeste-te, insa, ce optiuni ai pentru a evidentia vegetatia si detaliile arhitecturale din gradina ta, mai ales daca iti doresti sa creezi o atmosfera impresionanta chiar si pe timp de noapte. Felinarele de gradina sunt grozave daca vrei sa evidentiezi detaliile exterioare ale casei tale: ferestrele deosebite, coloanele impunatoare, usa principala si fatada de piatra merita accentuate pentru a reda farmecul casei tale inclusiv dupa lasarea serii. Daca ai fantani de apa sau sculpturi, si pe acestea ar trebui sa le pui in valoare prin corpuri de iluminat exterior care sa le scoata detaliile in evidenta.
Vegetatia decorativa, cum sunt arbustii sau gardul viu tunse in anumite forme, si ele pot fi iluminate cu felinare pentru gradina pentru a dezvalui punctele de interes din spatiul exterior al proprietatii tale, odata cu lasarea intunericului.
Oricare ar fi nevoile tale, alege dintre corpurile de iluminat exterior din oferta noastra pentru a face gradina spectaculoasa, chiar si pe timp de noapte. Vei ajunge sa apreciezi mai mult timpul petrecut in exterior si prietenii tai cu siguranta vor fi impresionati de schimbare.