Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Iluminat industrial

  • Pagini:
  • 1
22 produse gasite
  • Afisare:
  • afisare lista
  • afisare grid
Sorteaza: Nr. Produse:
  • Pagini:
  • 1
Iluminat industrial
produsele 1-22 din 22

Din cauza structurii lor, cladirile industriale sunt spatii dificil de iluminat, mai ales in cazul in care obiectul productiei nu favorizeaza patrunderea luminii naturale. Spatiile industriale au, de regula, tavane inalte, iar acest lucru inseamna ca iluminarea va consuma mai multa energie, crescand astfel costurile de mentenanta ale structurii.

Corpurile de iluminat industrial sunt, asadar, o necesitate primordiala pentru fabrici si spatii industriale, si joaca un rol crucial in operatiunile care se desfasoara aici. Inca de la aparitia luminilor LED pe piata, industriile din diverse domenii au adaptat rapid aceasta tehnologie pentru diverse nevoi. Astazi, foarte multe corpuri de iluminat cu LED sunt special facute pentru scopuri industriale.

Avantajul corpurilor de iluminat industrial este ca sunt eficiente energetic si au o durata de viata lunga. Desi se poate intampla sa fie mai costisitoare decat optiunile de iluminat traditionale, costurile de operare pe termen lung sunt mult mai mici, asadar iti vei recupera rapid investitia initiala.

Cladirile industriale, depozitele, fabricile si spatiile cu mult praf si umezeala, parcarile si statiile de metrou pot fi o provocare in ce priveste iluminatul. Un iluminat necorespunzator poate duce si la accidente de munca. Acest lucru, insa, poate fi evitat prin corpurile de iluminat folosite, care pot influenta dispozitia si productivitatea lucratorilor.

Iti recomandam sa optezi pentru iluminatul uniform pe care il ofera tehnologia LED, asa cum vei gasi in portofoliul eMenatwork, pentru ca amelioreaza umbrele si contrastele care reduc vizibilitatea. Nu doar atat, dar mententanta este, de asemenea, foarte importanta, iar corpurile noastre de iluminat industrial vin cu garantie, astfel incat tu sa fii sigur ca iti vei optimiza costurile, orice s-ar intampla.

Fie ca ai nevoie de iluminat industrial eficient in spatiile de lucru cu praf sau in care se lucreaza cu jeturi de apa, fie ca vrei sa fii sigur ca iluminatul va fi permanent, ca sa iti poti continua operatiunile chiar si in cazul unei pene de curent, atunci plafonierele si proiectoarele noastre sunt ideale pentru nevoile tale!