Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Impermeabilizant de gresie si piatra naturala

  • Pagini:
  • 1
1 produse gasite
  • Afisare:
  • afisare lista
  • afisare grid
Sorteaza: Nr. Produse:
  • Pagini:
  • 1
Impermeabilizant de gresie si piatra naturala
produsele 1-1 din 1

Orice tip de piatra ai avea (calcar, ardezie, granit, travertin, marmura) alegerea corecta pentru impermeabilizarea lor este esentiala pentru prevenirea petelor. Depozitele de calcar sau de alte substante pot crea daune suprafetelor orizontale sau verticale din piatra naturala. Impermeabilizantul pentru piatra naturala are scopul de a intarzia imbatranirea suprafetelor prin protejarea impotriva colorarii si a coroziunilor.
Piatra naturala contine in structura ei canale capilare interconectate. Piatra foarte poroasa, cum e calcarul, absoarbe lichidele foarte rapid, in vreme ce pietrele cu o densitate mai mare, asa cum e granitul, sunt semnificativ mai putin poroase si absorb lichidele in cantitati mai mici si mai incet.
Desi poate parea un adevar universal valabil, nici gresia nu este complet rezistenta la apa. Daca lichidul ramane pe gresie pentru prea mult timp, acesta se va infiltra prin pori. Desi e adevarat ca porii ajuta gresia sa se comprime, evitand astfel craparea sau sfaramarea ei, la fel de adevarat este si faptul ca mici picaturi de apa pot trece de suprafata gresiei.
In majoritatea cazurilor, infiltrarea apei nu este o problema, dar atunci cand gresia este expusa la temperaturi sub zero grade, picaturile de apa care se transforma in gheata se expandeaza, facand gresia sa crape. Din fericire, poti preveni acest lucru folosind un impermeabilizant pentru gresie, prelungind astfel durata ei de viata.
Oricare ar fi produsul pe care il folosesti pentru impermeabilizarea gresiei sau a pietrei naturale, asigura-te ca urmaresti cu atentie instructiunile: daca substanta trebuie sau nu diluata, daca poate fi aplicata doar pe suprafete verticale sau orizontale, daca poate fi expusa la soare in timp ce se usuca, sau daca are limite superioare sau inferioare pentru temperatura ambientala la care sa fie aplicata.
Alege cu incredere impermeabilizantul pentru piatra naturala si gresie de care ai nevoie consultand oferta din gama noastra de produse. Suntem aici daca ai nevoie de consultanta telefonica.