Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Intinzator sarma la vita de vie Gripple Mediu

Gripla este realizata din plumb si role de plastic avand rolul de a tine tensionate sarmele de sustinere.

Sistemul de ancorare este compus din urmatoarele elemente:
- cablu/sufa de ancorare MWI-SUF/3.5M;
- gripla GRIPPLE MEDIU pentru cablu/sufa de ancorare
- ancora ANCORE 800/12/120;


Pret/buc.


Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Intinzator sarma la vita de vie Gripple Mediu, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Intinzator sarma la vita de vie Gripple Mediu

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Intinzator sarma la vita de vie Gripple Mediu' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Intinzator sarma la vita de vie Gripple Mediu' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Intinzator sarma la vita de vie Gripple Mediu'

Recomandari

 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork