Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Intinzator verde

Intinzatorul zincat VERDE este folosit la tensionarea plasei de gard si asigura un reglaj optim.

 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Intinzator verde

Finisaj Plasticat verde

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Intinzator verde, in cel mai scurt timp posibil.

2 3
24 Mai 2013

Va rog expicati-mi cum se monteaza?
Merge montat pe stalpi metalici patrat 40/40 mm?
Multumiri

Grigore Liviu 24 Mai 2013

Buna ziua,

Intinzatorul zincat se leaga pe orice tip de stalp.Pentru detalii de montaj va rugam urmariti video din link-ul de mai jos:
http://www.youtube.com/watch?v=qP3Ey8d8giA&feature=c4-overview&list=UUw_fwoDfh1tl3sjmsnwpdWQ

Scrie un review despre Intinzator verde

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Intinzator verde' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Intinzator verde' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Intinzator verde'

Produse similare

 
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork