Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

  Ipsos adeziv NIDA boardfix 25kg

  COD: IPS0025
   PRET PROMOTIONAL
   PROMOTIE TRANSPORT
   INCLUDE CADOU
    stoc
    Afiseaza costurile de transport
  Transport Bucuresti: 32.94 lei
  Transport national: 32.94 lei
  32.94

  Lei / sac - TVA inclus

  Cat ai nevoie?
  / sac

  ADAUGA IN COS

  Produsul poate fi comandat doar la ( 1 = 1 sac )

  Doar 5,49 lei pe luna, cu Card Avantaj vezi detalii

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Ipsos adeziv NIDA boardfix 25kg

NIDA boardfix este un adeziv în stare pulverulentă, predozat cu adaosuri minerale pe bază de ipsos și aditivi de calitate profesională, caracterizat printr-o aderenţă și plasticitate crescută. În combinaţie cu apa, se formează o pastă omogenă, de culoare roz, cu timp de lucru extins și posibilitate de corecţie a planeităţii prelungită, reprezentând soluţia cea mai sigură pentru aplicarea plăcilor din gips-carton în montajul direct prin lipire pe suport.


Domenii de utilizare:
-se utilizează în vederea realizării placărilor de se utilizează în vederea realizării placărilor de ciment, ipsos). Pentru lipirea panourilor izolante, reparaţii de fisuri sau umplerea rosturilor cu grosimi mai mari de 3 mm.
Suportul trebuie să fie uscat, desprăfuit și să nu prezinte pete de ulei,eflorescenţe sau zone friabile.Se amorsează suportul în punctele de lipire.


Avantaje:


-ușurinţă în preparare și aplicare;
-timp de lucru extins;
-aderenţă excelentă la suport și la placă;
-productivitate ridicată;
-consum specific redus;
-elasticitatea pastei după aplicare;
-siguranţă în calitatea lucrării.


 

 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Ipsos adeziv NIDA boardfix 25kg

Ambalaj 25kg
Consum specific(kg\mp) 3.5kg\mp
Timpul de punere in opera a produsului minim 70 minute

Fisiere download


Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Ipsos adeziv NIDA boardfix 25kg, in cel mai scurt timp posibil.

Know how center

Amenajarea cabinetului stomatologic - de la A la Z

Cabinetele stomatologice trebuie sa fie perfect amenajate si realizate conform standardelor de siguranta,...

Citeste mai mult

Scrie un review despre Ipsos adeziv NIDA boardfix 25kg

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Ipsos adeziv NIDA boardfix 25kg' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Ipsos adeziv NIDA boardfix 25kg' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Ipsos adeziv NIDA boardfix 25kg'