Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

  Ipsos pentru imbinari NIDA profesional 25kg

  COD: IPS0019
   PRET PROMOTIONAL
   PROMOTIE TRANSPORT
   INCLUDE CADOU
    stoc
    Afiseaza costurile de transport
  Transport Bucuresti: 32.94 lei
  Transport national: 32.94 lei
  71.13

  Lei / sac - TVA inclus

  Cat ai nevoie?
  / sac

  ADAUGA IN COS

  Produsul poate fi comandat doar la ( 1 = 1 sac )

  Doar 11,86 lei pe luna, cu Card Avantaj vezi detalii

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Ipsos pentru imbinari NIDA profesional 25kg

NIDA profesional este un adeziv în stare pulverulentă, predozat cu adaosuri minerale pe bază de ipsos și aditivi de calitate profesională, caracterizat printr-o aderenţă și plasticitate crescută. În combinaţie cu apa, se formează o pastă omogenă, de culoare roz, cu timp de lucru extins și posibilitate de corecţie a planeităţii prelungită, reprezentând soluţia cea mai sigură pentru aplicarea plăcilor din gips-carton în montajul direct prin lipire pe suport.


Domenii de utlilizare:
-se utilizează pentru nivelarea și finisarea îmbinărilor dintre plăcile din gips-carton. Acest material se aplică utilizând banda de hârtie microforată pentru incintele cu umiditate redusă, sau cu banda din împâslitură de fibră de sticlă pentru zonele cu cerinţe de rezistenţă la foc sau umiditate crescută.Datorită timpului de priză prelungit este soluţia perfectă în cadrul aplicărilor în șantierele de dimensiuni mari.


 Avantaje:
-ușurinţă în preparare și aplicare;
-timp de lucru extins;
-aderenţă excelentă la suport;
-consum specific scăzut;
-siguranţă în calitatea lucrării;
-realizarea unor îmbinări perfecte.


 

 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Ipsos pentru imbinari NIDA profesional 25kg

Ambalaj 25kg
Consum specific(kg\mp) 0.3kg\mp
Timpul de punere in opera a produsului minim 80 minute

Fisiere download


Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Ipsos pentru imbinari NIDA profesional 25kg, in cel mai scurt timp posibil.

Know how center

Amenajarea cabinetului stomatologic - de la A la Z

Cabinetele stomatologice trebuie sa fie perfect amenajate si realizate conform standardelor de siguranta,...

Citeste mai mult

Scrie un review despre Ipsos pentru imbinari NIDA profesional 25kg

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Ipsos pentru imbinari NIDA profesional 25kg' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Ipsos pentru imbinari NIDA profesional 25kg' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Ipsos pentru imbinari NIDA profesional 25kg'