eMenatwork foloseste cookies pentru a tine minte faptul ca v-ati logat pe site si pentru a va putea stoca produsele in cosul de cumparaturi. De asemenea acestea vor colecta statistici anonime, pentru a va oferi si livra functii avansate si continut personalizat de marketing.
Pentru a va putea bucura de intreaga experienta ca vizitator eMenatwork este necesar sa fiti de acord cu procesatori de date.
luni - vineri orele 9-17 Contact

Izolatii termice

Pentru a proteja suprafata locuibila impotriva frigului sau a caldurii in exces, prin peretii de la exterior sau interior, sistemul de izolatii termice este solutia de care ai nevoie pentru confortul temperaturilor extreme din timpul iernii sau a verii. O izolatie termica de buna calitate poate reduce cheltuielile de intretinere a incaperii cu pana la 50%, atat timp cat sistemul de termoizolatie este realizat pe o suprafata cat mai mare cu materiale termoizolante. Stiai ca 25% din pierderile de caldura se realizeaza prin acoperis? Vata minerala de sticla este recomandata pentru lucrari de termo izolatii ale acoperisului. O casa cu izolatie termica foarte buna presupune alegerea celui mai potrivit produs, tinand cont de materialele din care este realizata constructia. In functie de aplicatie si cerintele specifice, atat vata bazaltica, cat si vata minerala de sticla ofera avantaje specifice ca izolator termic. Consultantii eMenatwork te pot sfatui cum sa achizitionezi produsul de care ai nevoie. Daca nu stii ce sa alegi intre izolatii termice la interior sau exterior, indicat ar fi sa optezi pentru ambele cazuri de materiale termoizolante, insa, daca trebuie sa alegi una dintre cele doua izolatoare termice, atunci o izolatie termica la exterior este cea mai buna varianta. Pentru termoizolatii de durata, alege produse care se muleaza pe specificul constructiei tale.

Acceseaza produsele in functie de producator

Know-How Center

Idei. Sfaturi. Recomandari utile.