Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Klinker Semir Beige

Klinker - Caramida aparenta Semir Beige


Detalii tehnice:
- dimensiuni: 14.8x30x1.1 cm
- 0.89 mp/cutie
- pret per mp


Produsul se vinde la cutie intreaga.Gama Klinker este realizata dintr-un material functional, eficient si durabil.
Rezistenta la conditiile meteorologice: temperaturi ridicate si la inghet, absorbtie foarte scazuta, aderenta excelenta si usor de intretinut - acestea sunt aspectele care conving clientii sa utilizeze produsele Grupului Paradyż.
Varietate de culori si proprietati anti alunecoase ale suprafetei creaza un sistem complet pentru utilizarea la exterior.
Seria Semir creeaza numeroase oportunitati pentru finisarea exterioara a cladirilor. Ideea de produs se bazează pe incercarea de a imita aspectul si suprafata unei caramizi vechi. Klinker Semir Beige are excelente proprietati anti-alunecare.


 


Gresie Faianta Gresie bucatarie Gresie de exterior Gresie de interior Gresie baie Faianta bucatarie Faianta baie Gresie living Gresie rustica 

 

Specificatii tehnice

Dimensiuni nete Klinker Semir Beige

Lungime(mm) 300mm
Latime(mm) 148mm
Grosime bruta(mm) 11mm
Greutate neta /cutie(kg) 22kg

Caracteristici Tehnice Klinker Semir Beige

Serie Beige
Colectie Semir
Dimensiune placa(cm) 14.8x30cm
Grosime(mm) 11mm
Tip placa Mata

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Klinker Semir Beige, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Klinker Semir Beige

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Klinker Semir Beige' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Klinker Semir Beige' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Klinker Semir Beige'