Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Lacuri si uleiuri pentru parchet

  • Pagini:
  • 1
6 produse gasite
  • Afisare:
  • afisare lista
  • afisare grid
Sorteaza: Nr. Produse:
  • Pagini:
  • 1
Lacuri si uleiuri pentru parchet
produsele 1-6 din 6

Frumusetii unei pardoseli din lemn nu i se mai poate adauga nimic, cel mult aceasta putand fi evidentiata. Iar cand vine vorba despre finisajul pentru un parchet de lemn, lacul pentru parchet sau uleiul de parchet sunt cele mai populare optiuni. Cu atat mai mult cu cat lemnul trebuie protejat prin diverse tratamente ce implica folosirea lacului sau a uleiului. Alegerea unui lac pentru parchet sau a unui ulei de parchet tine strict de preferintele fiecarei persoane in parte.

In timp ce majoritatea persoanelor opteaza pentru lacuri pentru parchet, finisaje ce ofera o rezistenta indelungata a parchetului, exista si persoane ce aleg sa finiseze parchetul cu ulei de parchet ce evidentiaza mult mai bine naturaletea si textura lemnului. Indiferent de alegerea pe care o faci, pe eMenatwork vei beneficia de o gama variata de lacuri si uleiuri pentru parchet, menite sa mentina calitate lemnului si sa infrumuseteze aspectul suprafetelor din lemn.

Achizitioneaza si tu un lac pentru parchet sau un ulei de parchet din lista de pe site si profita de preturile avantajoase ale acestor finisaje populare pentru suprafete din lemn. In timp ce lacul pentru parchet este mai usor de intretinut, mai durabil si are o rezistenta ridicata la agentii chimici de intretinere, uleiul de parchet are un aspect natural, poate fi folosit pentru reparatii locale ale lemnului si evidentiaza fibra lemnului. Astfel, cumpararea unui lac pentru parchet sau a unui ulei de parchet va tine strict de preferintele tale.

Indiferent de alegerea facuta, pardoseala ta din lemn ca avea cel mai frumos aspect. Si la un pret avantajos, pe deasupra. Profita, asadar, de preturile avantajoase la ulei de parchet si lac pentru parchet disponibile pe eMenatwork si adauga in cos produsul preferat. Vei putea vedea, in timp, efectele benefice pe care aceste produse le au asupra pardoselii tale din lemn!