Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Lampadar Aaron LED 18W LED 5W

Denumire produs: Lampadar Aaron LED 18W
LED 5W

Caracteristici:
Culoare: Crom Satinat
Soclu: sursa LED inclusa, nu poate fi inlocuita.
Detalii tehnice soclu: LED 18W
LED 5W
Contine sursa: Da
Detalii sursa inclusa: sursa LED inclusa, nu poate fi inlocuita.
Grad protectie: IP20
Flux luminos(lm): Sus: 1400
Brat pentru citit: 400
Tip lumina: calda
Temperatura de culoare(K): 3000
Latime(mm): -
Inaltime(mm): 1750
Diametru(mm): 250

 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Lampadar Aaron LED 18W LED 5W

Putere(W) 18+5W
Contine lampa DA

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Lampadar Aaron LED 18W LED 5W, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Lampadar Aaron LED 18W LED 5W

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Lampadar Aaron LED 18W LED 5W' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Lampadar Aaron LED 18W LED 5W' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Lampadar Aaron LED 18W LED 5W'
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork