Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Lampadare

  • Pagini:
  • 1
  • 2
31 produse gasite
  • Afisare:
  • afisare lista
  • afisare grid
Sorteaza: Nr. Produse:
  • Pagini:
  • 1
  • 2
Lampadare
produsele 25-31 din 31

Lampadarele vin intr-o varietate de stiluri si sunt foarte versatile. Pe langa faptul ca iti ofera iluminatul necesar, ele pot transforma un colt gol intr-o zona de interes, completand astfel designul interior al incaperii. Nu doar atat, dar pot fi si mutate dintr-o camera intr-alta atunci cand ai nevoie.
Inainte sa achitionezi un lampadar, gandeste-te daca vrei sa fie o piesa statement, atragand toate privirile, sau daca iti doresti mai degraba sa se piarda in decorul interior, indeplinindu-si functia fara sa iasa in evidenta. De asemenea, este important sa iei in considerare si dimensiunea lui, astfel incat sa fie potrivit pentru inaltimea tavanului.
Un tavan jos alaturi de un lampadar inalt pot contura niste proportii nepotrivite pentru incapere, in vreme ce unul scund intr-o camera cu pereti inalti te poate duce in situatia in care lumina va fi deranjanta, pentru ca pica mereu la nivelul ochilor.
Dupa ce ai rezolvat problema inaltimii, trebuie sa te gandesti ce scop va indeplini lampadarul tau. Acesta poate fi o lumina ambientala, una de accent sau una pentru iluminarea unei zone de lucru. Un abajur semi-translucid, alaturi de o lumina calda, este ideal pentru a crea un iluminat ambiental bland, in vreme ce un abajur opac, cu o lumina mai puternica, s-ar potrivi perfect pentru a accentua un perete pe care atarna un tablou impresionant.
Lampadarele sunt si moduri grozave in care poti transforma „spatiile negative” in detalii de design interesante. Ele pot fi plasate intre un fotoliu si pervaz, sau intre canapea si perete, pentru a adauga caracter incaperii si a aduce camera la viata. Atunci cand le amplasezi, insa, ai grija sa nu se afle intre doua fotolii sau intre fotoliu si canapea, pentru ca nu iti doresti ca musafirii tai sa se converseze in timp ce incearca sa se intrezareasca unul pe altul din cauza corpului de iluminat dintre ei.
In cazul in care cauti lampadare online, atunci esti in locul potrivit. Fie ca ai nevoie de iluminat ambiental, de accent sau pentru un spatiu de lucru, alege din oferta noastra, comanda cu incredere si transforma-ti locuinta dupa gustul tau.