Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Lavoar incastrat

  • Pagini:
  • 1
13 produse gasite
  • Afisare:
  • afisare lista
  • afisare grid
Sorteaza: Nr. Produse:
  • Pagini:
  • 1
Lavoar incastrat
produsele 1-13 din 13

Descopera oferta noastra de lavoare incastrate si alege modelul potrivit baii tale. Comanda online, iar noi iti trimitem produsele prin curier rapid. Daca ai intrebari, contacteza-ne telefonic sau prin e-mail, iar specialistii eMenatwork vor fi bucurosi sa te ajute.

Lavoarul incastrat este asemanator cu cel pe blat, insa nu are margini in exteriorul suportului. Toata instalatia este ascunsa, nefiind vizibila din niciun unghi al baii. Lavoarele incastrate ajuta, prin urmare, la obtinerea unui aspect curat si ordonat. 

Lavoarele incastrate nu capteaza atentia, ceea ce inseamna ca poti scoate in evidenta orice alte elemente. In plus, baia neavand un aspect incarcat, poti sa optezi pentru accesorii mai speciale, pentru o baterie de baie deosebita si pentru un suport cu ornamente.

Un alt avantaj al acestui tip de chiuveta este ca fiecare picatura de apa care ajunge pe blat poate fi impinsa cu usurinta in bolul lavoarului. Mai mult, este un corp care se intretine simplu, motiv pentru care este recomandat pentru baile folosite de toti membrii familiei.

Dezavantajul principal al lavoarelor incastrate este ca acestea au nevoie de un suport mult mai solid in comparatie cu modelele pe blat. Este bine ca blatul sa fie din materiale puternice si rezistente, cum este piatra, deoarece aceasta suprafata tinde sa fie stropita destul de des.