Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide
Lavoar pe blat

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Lavoar pe blat de baie Connect Air 40x40cm

Caracteristici tehnice:


- lungime: 400 mm


- latime: 400 mm


- material: ceramica


- culoare: alb


- forma: patrata


- montare: pe blat

 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Lavoar pe blat de baie Connect Air 40x40cm

Serie Connect Air
Tip material Ceramica
Finisaj Alb

Dimensiuni produs Lavoar pe blat de baie Connect Air 40x40cm

Lungime(mm) 400mm
Latime(mm) 400mm

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Lavoar pe blat de baie Connect Air 40x40cm, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Lavoar pe blat de baie Connect Air 40x40cm

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Lavoar pe blat de baie Connect Air 40x40cm' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Lavoar pe blat de baie Connect Air 40x40cm' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Lavoar pe blat de baie Connect Air 40x40cm'
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork