Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Lavoar pe blat Modo 60x48cm

Lavoarul din baie are o intrebuintare bine definita de igiena, dar este un obiect sanitar care contribuie in mare masura la aspectul interior din incapere, conturandu-i stilul.


Lavoarul pe blat din seria Modo, are forma cu gaura pentru baterie , este fabricat din portelan, de culoare alb lucios, avand rezistenta sporita la acizi, hidroxizi, apa fierbinte, murdarie, lovituri, soc de temperatura si uzura abraziva.


Montajul se face pe blat si este dotat cu orificiu de baterie. Are inclus sistemul de fixare.


Dimensiune: 600x480 mm


Beneficii:
- sistem de fixare inclus
- aspect placut
- design modern
- se remarca prin eleganta


Date tehnice:
- lungime: 60 cm
- latime: 48 cm
- material: portelan
- culoare: alb
- greutate: 16 kg
- producator: KOLO

 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Lavoar pe blat Modo 60x48cm

Serie Modo
Tip material portelan
Finisaj Alb

Dimensiuni produs Lavoar pe blat Modo 60x48cm

Lungime(mm) 600mm
Latime(mm) 480mm

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Lavoar pe blat Modo 60x48cm, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Lavoar pe blat Modo 60x48cm

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Lavoar pe blat Modo 60x48cm' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Lavoar pe blat Modo 60x48cm' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Lavoar pe blat Modo 60x48cm'

Recomandari

 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork