Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Lavoar pe mobilier de baie Connect Air 64x46 cm

Caracteristici tehnice:


- lungime: 640 mm


- latime: 460 mm


- adancime: 165 mm


- material: ceramica


- culoare: alb


- forma: patrata


- montare: pe mobilier

 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Lavoar pe mobilier de baie Connect Air 64x46 cm

Serie Connect Air
Tip material Ceramica
Finisaj Alb

Dimensiuni produs Lavoar pe mobilier de baie Connect Air 64x46 cm

Lungime(mm) 640mm
Latime(mm) 460mm

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Lavoar pe mobilier de baie Connect Air 64x46 cm, in cel mai scurt timp posibil.

Know how center

Ce inseamna casa la rosu

Daca iti doresti o casa proprie, la a carei constructie sa participi pana in cele mai mici detalii, poti...

Citeste mai mult

Scrie un review despre Lavoar pe mobilier de baie Connect Air 64x46 cm

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Lavoar pe mobilier de baie Connect Air 64x46 cm' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Lavoar pe mobilier de baie Connect Air 64x46 cm' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Lavoar pe mobilier de baie Connect Air 64x46 cm'