Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0731039931

Informatii produs

Descriere Lavoar suspendat Karla 55 cm

Lavoarul ceramic din portelan de 55 cm, care face parte din colectia Karla, vine gata gaurit pentru montarea bateriilor de tip monobloc.

Acest lavoar cu design clasic este prevazut cu scurgere de preaplin pentru prevenirea scurgerii accidentale si poate fi montat atat pe piedestal cat si pe semipicior.

Colectia Karla, o colectie fara excese, cu forme simple care scot in evidenta cele mai intime spatii din casa. Este o gama variata, completata cu elemente si solutii pentru fiecare spatiu. Maxima atentie la detalii, satisface cele mai exigente cerinte.


Lavoarul se vinde fara piedestalul de sustinere, acesta se poate achizitiona separat.


Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Lavoar suspendat Karla 55 cm, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Lavoar suspendat Karla 55 cm

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Lavoar suspendat Karla 55 cm' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Lavoar suspendat Karla 55 cm' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Lavoar suspendat Karla 55 cm'