Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Lavoare

97 produse gasite
  • Afisare:
  • afisare lista
  • afisare grid
Sorteaza: Nr. Produse:
Lavoare
produsele 1-24 din 97

Baia este, de cele mai multe ori, o oaza de relaxare de care putem beneficia in confortul propriei case. De aceea, acest spatiu trebuie sa exceleze atat din prisma designului, cat si in ceea ce priveste functionalitatea. Pentru a transforma baia intr-un loc care imbina estetica si utilitatea, ai nevoie de anumite accesorii. Chiuveta pentru baie este un element indispensabil de alegerea caruia trebuie sa te preocupi, mai ales ca, deseori, aceasta reprezinta focusul intregii incaperi. Pe emenatwork.ro ai la dispozitie o gama variata de lavoare in diverse forme si categorii de pret. In timp ce lavoarele rotunjite sunt ideale pentru a conferi un aspect elegant interiorului, cele dreptunghiulare se incadreaza foarte bine in decorurile minimaliste. In magazinul nostru online regasesti chiuvete pentru baie din portelan, un material care te va ajuta sa creezi un spatiu armonios si luxos, dar si lavoare din ceramica. Ambele tipuri de produse se curata rapid si sunt rezistente la contactul cu substante abrazive si corozive, socuri de temperatura si lovituri. De asemenea, pe emenatwork.ro te bucuri de varietate si in ceea ce priveste sistemul de montaj al chiuvetelor pentru baie, astfel ca poti opta pentru un lavoar suspendat, incastrat sau pe blat. Modelele noastre de chiuvete se potrivesc oricarui spatiu, fiind disponibile in diverse dimensiuni si stiluri. 

Defineste-ti designul baii optand pentru finisaje si accesorii de calitate, precum cele pe care le poti comanda de pe site-ul nostru. Transforma-ti baia intr-un spatiu practic si confortabil optand pentru un lavoar care se incadreaza in bugetul tau si care rezoneaza cu preferintele tale de design. Alege o chiuveta pentru baie care raspunde nevoilor tale si bucura-te de calitatea produselor pe care ti le oferim in magazinul nostru online!