Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Liant cu intarire rapida pentru blocarea infiltratiilor de apa Mapei 5kg/galeata Lamposilex

Liant hidraulic cu priza si intarire rapida pentru blocarea infiltratiilor de apa, recomandat pentru subsoluri, tuneluri si structuri aflate, in general, sub cota naturala a terenului, bazine situate deasupra solului, etansarea impermeabila a rosturilor rigide intre pereti si placi, refacerea stratului cu mortar la pereti din zidarie umezi, ce urmeaza a fi impermeabilizati.


Lamposilex este un liant gata preparat sub forma de pulbere, compus din ciment de inalta rezistenta si aditivi speciali, care, in amestec cu apa produce o pasta cu o consistenta plastica usor de aplicat, chiar si pe suprafete verticale, fara a fi necesara cofrarea.


Caracteristici:
- Lamposilex are intarire foarte rapida - aproximativ un minut si jumatate la +200C
- rezistenta foarte mare la compresiune si incovoiere - dupa doar o jumatate de ora
- este impermeabil si hidrofob


Mod de utilizare:
Datorita timpului rapid de priza al Lamposilex, este recomandata prepararea unei cantitati de material ce poate fi folosita in timp de un minut. In timp ce amestecati, turnati 1 kg de Lamposilex intr-un recipient ce contine 280g de apa. Amestecarea se face manual, utilizand o mistrie, pana se obtine o pasta fina fara aglomerari.


Recomandari:
- Nu adaugati ciment, var sau gips in Lamposilex
- Nu lasati ambalajul ce contine Lamposilex expus razelor solare inainte de a-l folosi


Descriere tehnica:
Liant gata preparat, hidraulic, cu priza si intarire ultrarapida pentru blocarea infiltratiilor de apa, chiar si sub presiune la lucrari hidrotehnice sau subterane. Material cu intarire rapida pentru hidroizolarea rosturilor rigide sau a scafelor la bazinele de apa.

Fisiere download


Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Liant cu intarire rapida pentru blocarea infiltratiilor de apa Mapei 5kg/galeata Lamposilex, in cel mai scurt timp posibil.

Know how center

Casa la rosu: Ce inseamna si care sunt etapele constructiei?

Daca iti doresti o casa proprie, la a carei constructie sa participi pana in cele mai mici detalii, poti...

Citeste mai mult

Scrie un review despre Liant cu intarire rapida pentru blocarea infiltratiilor de apa Mapei 5kg/galeata Lamposilex

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Liant cu intarire rapida pentru blocarea infiltratiilor de apa Mapei 5kg/galeata Lamposilex' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Liant cu intarire rapida pentru blocarea infiltratiilor de apa Mapei 5kg/galeata Lamposilex' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Liant cu intarire rapida pentru blocarea infiltratiilor de apa Mapei 5kg/galeata Lamposilex'
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork