Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

  Liant cu priza si intarire rapida pentru fixarea diverselor elemente in beton Mapei 5 kg/sac Lampocem

  COD: MAP-160045
   PRET PROMOTIONAL
   PROMOTIE TRANSPORT
   INCLUDE CADOU
    stoc limitat
    Afiseaza costurile de transport
  Transport Bucuresti: 16.14 lei
  Transport national: 16.14 lei
  28.08

  Lei / buc - TVA inclus

  Cat ai nevoie?
  / buc

  ADAUGA IN COS

  Doar 4,68 lei pe luna, cu Card Avantaj vezi detalii

Intreaba
un specialist
0731039931

Informatii produs

Descriere Liant cu priza si intarire rapida pentru fixarea diverselor elemente in beton Mapei 5 kg/sac Lampocem

Liant gata preparat pe baza de ciment hidraulic cu priza si intarire rapida recomandat pentru fixarea elementelor din metal, plastic sau lemn, pe suprafete suport orizontale sau verticale din beton sau zidarie.


Liantul hidraulic predozat Lampocem de la Mapei se utilizeaza pentru fixarea cadrelor metalice ale caminelor pentru canale stradale, fixarea tuburilor, conectorilor metalici, conductelor sanitare, a balamalelor, a tocurilor si ramelor din metal sau lemn, cimentarea traseelor pentru cablurile electrice, etansarea si fixarea tubulaturilor, drenurilor din beton la reteaua de canalizare, hornuri sau bazine de apa sau oprirea infiltratiilor cu debit redus de apa la structuri sau constructii subterane, pivnite sau puturi de lift.


Lampocem este un liant preamestecat, sub forma de pulbere, compus din ciment de mare rezistenta si aditivi speciali care, in amestec cu apa formeaza o pasta usor de aplicat chiar si pe suprafete verticale, care nu se scurge si nu necesita cofrare. 


Liantul hidraulic Lampocem are un timp de realizare a prizei foarte scurt (cca. 3 minute la +200C) si dupa intarire va avea urmatoarele caracteristici:


- rezistente mecanice inalte dupa numai cateva ore de la aplicare,


- contractii dimensionale insesizabile,


- mentinerea caracteristicilor de performanta pentru o perioada lunga de timp.


Cum se aplica:


Substraturile trebuie sa fie solide, lipsite de praf, parti deteriorate sau in faza de desprindere. Amestecul se realizeaza intr-un recipient curat, utilizand 200 - 210 grame apa si 1 kg Lampocem si amestecand continuu cu mistria pana la obtinerea unei paste perfect omogene fara aglomerari.


Recomandari:


- nu folositi Lampocem pentru repararea structurilor degradate din beton


- nu folositi Lampocem pentru ancorarea si fixarea utilajelor industriale sau a altor elemente portante


- nu utilizati Lampocem pentru nivelare, renovare si reparatii la pardoseli, pereti sau trepte


- nu adaugati ciment, var sau gips in Lampocem


Descriere tehnica:


Liant gata preparat pe baza de ciment hidraulic cu priza si intarire rapida (3 minute la +200C) cu contractie controlata, pentru fixarea rapida a elementelor din metal, plastic sau lemn in beton (ex. tubulatura cabluri electrice sau sanitare in zidarie).

Fisiere download


Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Liant cu priza si intarire rapida pentru fixarea diverselor elemente in beton Mapei 5 kg/sac Lampocem, in cel mai scurt timp posibil.

Know how center

Casa la rosu: Ce inseamna si care sunt etapele constructiei?

Daca iti doresti o casa proprie, la a carei constructie sa participi pana in cele mai mici detalii, poti...

Citeste mai mult

Scrie un review despre Liant cu priza si intarire rapida pentru fixarea diverselor elemente in beton Mapei 5 kg/sac Lampocem

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Liant cu priza si intarire rapida pentru fixarea diverselor elemente in beton Mapei 5 kg/sac Lampocem' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Liant cu priza si intarire rapida pentru fixarea diverselor elemente in beton Mapei 5 kg/sac Lampocem' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Liant cu priza si intarire rapida pentru fixarea diverselor elemente in beton Mapei 5 kg/sac Lampocem'
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork