Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide
Materiale complementare

  Liant sapa grosiera cu uscare rapida Mapei 20 kg/sac Topcem

  COD: MAP-24620
   PRET PROMOTIONAL
   PROMOTIE TRANSPORT
   INCLUDE CADOU
    stoc
    Afiseaza costurile de transport
  Transport Bucuresti: 28.74 lei
  Transport national: 28.74 lei
  oferta
  -10%
  43.97 lei
  39.57

  Lei / buc - TVA inclus

  Nu include costul de transport

  39.57
  Cat ai nevoie?
  / buc

  ADAUGA IN COS

  Doar 6,60 lei pe luna, cu Card Avantaj vezi detalii

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Liant sapa grosiera cu uscare rapida Mapei 20 kg/sac Topcem

Refacerea si reconditionarea sapelor existente care trebuie utilizate si refacute intr-un timp scurt devine facila utilizand liantul hidraulic Topcem.


Topcem este un liant pentru prepararea sapelor suport flotante sau aderente, aplicate pe suporturi noi sau vechi, peste care se vor monta finisaje de tip lemn, PVC, linoleum, ceramica, placi ornamentale din roci naturale, mocheta sau un alt tip de pardoseala ce necesita un suport cu o uscare destul de rapida, pentru punerea in opera intr-un timp relativ scurt.


Timpul dupa care se pot monta finisajele: 24 ore pentru placile ceramice; 2 zile pentru piatra naturala; 4 zile pentru acoperiri elastice si textile si 7 zile pentru parchet.


Liantul hidraulic Topcem se poate folosi pentru prepararea sapelor atat la interior cat si la exterior.


Caracteristici: • Ideal pentru prepararea sapelor supuse traficului dupa numai 12 ore de la punerea in opera si uscate dupa 7 zile, in vederea aplicarii rapide a parchetului sau a imbracamintilor de sol rezistente la socuri.

 • Recomandat pentru prepararea sapelor pe care sa fie posibila aplicarea placilor de ceramica dupa 24 ore si placilor ornamentale din roci naturale dupa 3 zile.

 • Se utilizeaza pentru prepararea de sape care se toarna peste conductele sistemului de incalzire.


Cum se aplica:


Amestecati rapid, in betoniera timp de 5 minute liantul Topcem cu agregate asortate de la 0 la 8 mm si apa, pana ce amestecul are o consistenta umeda. Amestecul va fi turnat, intins, compactat si eventual driscuit in cel mai scurt timp posibil de la preparare, dar nu in mai mult de 40 -60 minute de la momentul prepararii.


Aplicarea sapelor de Topcem se executa cu aceleasi tehnici ca si la sapele normale pe baza de ciment intinzandu-se mai inainte un strat grosier dupa care se niveleaza cu rigla metalica de nivel, se compacteaza energic si se driscuieste pentru o mai buna finisare superficiala.
Recomandari:


 - Nu folositi Topcem in amestec cu alte tipuri de ciment, var, gips


 - Nu lasati Topcem in amestec uscat cu agregatele(adaugati rapid cantitatea necesara de apa si folositi imediat)


 - Nu amestecati Topcem cu o cantitate excesiva de apa.


 - Nu adaugati apa in amestecul de Topcem daca a inceput sa initieze priza.


 - Nu udati dupa aplicare suprafata proaspata a sapelor realizate cu Topcem.
Descriere tehnica:


 Liant hidraulic special pentru prepararea de sape cu consistenta semiuscata, contractie controlata, cu priza normala si uscare rapida (4 zile)


Topcem este un liant hidraulic special, care in amestec cu agregate avand granulometrie adecvata si apa, formeaza un mortar de sapa semiumed, care se intareste in aproximativ 24 ore si se usuca in aproximativ 4 zile.

Durata amestecarii: 5 - 10 minute.
Timp de punere in opera: 60 minute.
Umiditate reziduala dupa 4 zile: < 2% CM (la +23°C si 50% U.R.).
Temperatura de aplicare permisa: de la +5°C la +35°C.Fisiere download


Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Liant sapa grosiera cu uscare rapida Mapei 20 kg/sac Topcem, in cel mai scurt timp posibil.

Know how center

Afla cum poti realiza o sapa autonivelanta cu uscare super-rapida

Sapa autonivelanta cu uscare super-rapida este detaliul care face diferenta si armonizeaza orice incapere....

Citeste mai mult
Cum sa ai o noua pardoseala din gresie portelanata in mai putin de 24 de ore

Te gandesti sa renovezi, dar timpul te preseaza? Stiai ca poti avea o noua pardoseala in mai putin de 24 de...

Citeste mai mult

Scrie un review despre Liant sapa grosiera cu uscare rapida Mapei 20 kg/sac Topcem

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Liant sapa grosiera cu uscare rapida Mapei 20 kg/sac Topcem' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Liant sapa grosiera cu uscare rapida Mapei 20 kg/sac Topcem' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Liant sapa grosiera cu uscare rapida Mapei 20 kg/sac Topcem'
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork