Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Liant sintetic pentru imbunatatirea amestecurilor pe baza de ciment Mapei 25 kg/bidon Planicrete

Planicrete este un adaos, cu rol de liant organic, recomandat pentru imbunatatirea caracteristicilor mecanice si de aderenta a amestecurilor pe baza de ciment utilizate ca sape, tencuieli, mase de nivelare aplicate in grosime mica sau tinci.


Liantul Planicrete de la Mapei se poate utiliza ca:


- adaos in sape de ciment cu rezistenta mare, folosite la interior si exterior; la prepararea mortarelor pe baza de ciment utilizate cu rol de adeziv pentru montarea placilor ceramice in sistem clasic


- adaos in tencuieli pe baza de ciment cu mare rezistenta, pentru interior si exterior; in prepararea amorselor de aderenta, cu rol de realizare a legaturii intre suport si o sapa noua


- amestecuri pe baza de ciment utilizate pentru reparatii, umplerea gaurilor, refacerea zonelor degradate cat si a finisajului de suprafata la structuri sau prefabricate din beton.


Planicrete este un latex de culoare alb-verzui, foarte fluid, care adaugat in mortarele pe baza de ciment Portland, apa si agregate, le imbunatateste plasticitatea, retentia de apa si usurinta in aplicare. Amestecurile pe baza de ciment aditivate cu Planicrete au dupa intarirea finala o aderenta mare la suport, rezistenta mecanica superioara la flexiune si abraziune, o mai mare impermeabilitate si flexibilitate, rezistenta ridicata la ciclurile inghet/dezghet, rezistenta chimica mai mare la acizii si bazele diluate, cat si la solutii saline si uleiuri.


Cum se aplica:


Suprafetele suport pe care se aplica sape, tencuieli sau mortare de corectie aditivate cu Planicrete, trebuie sa fie solide, compacte si curate. De pe suport se vor indeparta partile neaderente, praful, laptele de ciment, urmele de uleiuri sau vopsea. Stratul suport se va uda cu apa pana la saturatie, dupa care se va astepta zvantarea suprafetei.


Recomandari:


- nu aplicati amestecurile aditivate cu Planicrete la temperaturi mai mici de +50C sau mai mari de +400C .


- daca amestecurile aditivate cu Planicrete se realizeaza in betoniera, nu amestecati mai mult de 3 minute, pentru a evita inglobarea excesiva de aer.


Descriere tehnica:


Latex pe baza de cauciuc sintetic utilizat ca adaos pentru mortare predozate sau mortare pe baza de ciment. Imbunatateste substantial caracteristicile de aderenta si de rezistenta mecanica a amestecurilor pe baza de ciment. Se foloseste ca sprit de tencuiala pe beton, la prepararea amorselor de aderenta pentru sapele de egalizare (Topcem) sau de ciment.

Fisiere download


Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Liant sintetic pentru imbunatatirea amestecurilor pe baza de ciment Mapei 25 kg/bidon Planicrete, in cel mai scurt timp posibil.

Know how center

Afla cum poti realiza o sapa autonivelanta cu uscare super-rapida

Sapa autonivelanta cu uscare super-rapida este detaliul care face diferenta si armonizeaza orice incapere....

Citeste mai mult
Amenajarea cabinetului stomatologic - de la A la Z

Cabinetele stomatologice trebuie sa fie perfect amenajate si realizate conform standardelor de siguranta,...

Citeste mai mult

Scrie un review despre Liant sintetic pentru imbunatatirea amestecurilor pe baza de ciment Mapei 25 kg/bidon Planicrete

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Liant sintetic pentru imbunatatirea amestecurilor pe baza de ciment Mapei 25 kg/bidon Planicrete' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Liant sintetic pentru imbunatatirea amestecurilor pe baza de ciment Mapei 25 kg/bidon Planicrete' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Liant sintetic pentru imbunatatirea amestecurilor pe baza de ciment Mapei 25 kg/bidon Planicrete'

Produse similare

 

Recomandari

 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork