Blog luni - vineri orele 9-17 Contact

Linoleum

Prod. Favorit Compara Linoleum Linoleum Veneto Platinum 2.5 MM 684 XF BFL Linoleum Linoleum Veneto Platinum 2.5 MM 684 XF BFL Linoleum veneto platinum 2.5 mm 684 xf bfl 191,93 Lei / mp Vezi detalii

Linoleum trafic intens

Tehnologia avansata folosita si in amenajari interioare a contribuit la aparitia diversificarii modelelor de pardoseala; de la parchet laminat sau parchet stratificat, gresie si faianta, pana la linoleum, covor PVC sau mocheta. Aceste variante devin solutii potrivite pentru orice spatiu interior sau exterior. Dintre acestea, modelele de linoleumul sunt, poate, cele mai cautate datorita avantajelor pe care le ofera.

Linoleum la pret accesibil

Denumit gresit si “linoleu”, modelul de pardoseala tip linoleum este foarte simplu de montat, de intretinut si este foarte rezistent in timp. Deoarece mentine spatiul curat si dispune de o varietate mare de modele si culori, materialele din linoleum sunt ideale atat in locuinte, cat si in institutiile publice. In functie de clasa de trafic si de zona de destinatie, linoleumul va surprinde placut prin felul in care sa mentine chiar si dupa folosiri intense, zi de zi. Fiind un produs natural si durabil, linoleumul este apreciat pentru frumusetea modelelor traditionale marmorate, in culori vii, ce ofera personalitate spatiului interior. 

Know-How Center Idei. Sfaturi. Recomandari utile.
    Acceseaza produsele in functie de producator