Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Lustra Rice

Denumire produs: Lustra Rice

Caracteristici:
Culoare: Alb
Soclu: Nu contine dulie
Detalii tehnice soclu: Nu contine dulie
Contine sursa: Nu
Detalii sursa inclusa: -
Grad protectie: -
Flux luminos(lm): -
Tip lumina: -
Temperatura de culoare(K): -
Latime(mm): -
Inaltime(mm): -
Diametru(mm): 300

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Lustra Rice, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Lustra Rice

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Lustra Rice' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Lustra Rice' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Lustra Rice'
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork