Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Lustre

77 produse gasite
  • Afisare:
  • afisare lista
  • afisare grid
Sorteaza: Nr. Produse:
Lustre
produsele 1-24 din 77

O lustra pentru casa poate fi un element spectaculos care sa faca din incaperea in care e instalata o camera primitoare si impresionanta. Nu doar atat, dar lustrele ajuta si la crearea impresiei de spatiu mai amplu, deoarece lumina care pica direct pe podea este dublata de cea care se reflecta din tavan, sporind astfel luminozitatea incaperii.
Daca te-ai hotarat sa iti cumperi o lustra, atunci in mod clar vrei un corp de iluminat statement, care sa atraga privirile si sa completeze designul interior al camerei intr-un mod potrivit. Poti opta pentru lustre clasice, rustice, moderne sau contemporane, in functie de elementele de decor si de atmosfera pe care vrei sa o creezi in locuinta ta.
Lustrele sunt foarte potrivite pentru tavanele inalte si medii. Un tavan scund nu ar acomoda bine o lustra din cauza lungimii acesteia, insa un tavan cu o inaltime mai generoasa ar scoate in evidenta pretiozitatea corpului de iluminat si ar contura proportii armonioase in incaperea respectiva.
In functie de nevoile tale, alege lustra cu abajurul potrivit. In cazul in care vrei sa creezi o atmosfera misterioasa, alege o lustra cu abajur din vitraliu, care sa filtreze lumina in culori diferite, conturand un pattern interesant pe tavan si pereti. Daca iti doresti ca lumina filtrata sa fie uniforma, dar nu foarte intensa, atunci alege un abajur de sticla mata. In cazul in care te tenteaza sa achizitionezi o lustra cu un abajur metalic scurt, care lasa becurile la vedere, atunci ia in considerare posibilitatea de a regla intensitatea luminii, pentru ca aceasta sa nu fie prea deranjanta pentru ochi.
O lustra este foarte potrivita pentru a crea o lumina ambientala placuta, dar poate fi folosita si pentru evidentierea unor spatii de lucru, cum ar fi insula unei bucatarii in stil clasic. Multe dintre ele, avand inaltime reglabila, te pot ajuta sa iti configurezi spatiul asa cum ai nevoie.
Fie ca iti cauti lustre moderne, contemporane, rustice, clasice sau pentru camera copilului, alege din gama noastra de produse si vei completa armonios designul interior al locuintei tale.