eMenatwork foloseste cookies pentru a tine minte faptul ca v-ati logat pe site si pentru a va putea stoca produsele in cosul de cumparaturi. De asemenea acestea vor colecta statistici anonime, pentru a va oferi si livra functii avansate si continut personalizat de marketing.
Pentru a va putea bucura de intreaga experienta ca vizitator eMenatwork este necesar sa fiti de acord cu procesatori de date.
luni - vineri orele 9-17 Contact

LVT

New Prod. Favorit Compara LVT LVT click Grabo Plankit  LANNISTER 5 mm LVT LVT click Grabo Plankit  LANNISTER 5 mm

Lvt click grabo plankit lannister 5 mm

111,00 Lei / mp Vezi detalii
New Prod. Favorit Compara LVT LVT click Grabo Plankit  DAVOS 5 mm LVT LVT click Grabo Plankit  DAVOS 5 mm

Lvt click grabo plankit davos 5 mm

111,00 Lei / mp Vezi detalii
Prod. Favorit Compara LVT LVT Id Inspiration LOOSE-LAY - Beton GREY LVT LVT Id Inspiration LOOSE-LAY - Beton GREY

Lvt id inspiration loose-lay - beton grey

370,96 Lei / mp Vezi detalii
Prod. Favorit Compara LVT LVT Id Inspiration LOOSE-LAY - Cotton BROWN LVT LVT Id Inspiration LOOSE-LAY - Cotton BROWN

Lvt id inspiration loose-lay - cotton brown

412,76 Lei / mp Vezi detalii
Prod. Favorit Compara LVT LVT Id Inspiration LOOSE-LAY - Marble BLACK LVT LVT Id Inspiration LOOSE-LAY - Marble BLACK

Lvt id inspiration loose-lay - marble black

412,76 Lei / mp Vezi detalii

Fiecare tip de pardoseala are avantaje si dezavantaje, in functie de zona in care este folosit. De aceea, este recomandat sa se aplice cel mai potrivit produs, tinand cont de destinatie si de clasa de trafic. Cand inovatia nu era atat de avansata, cele mai folosite matriale pentru pardoseala erau gresia si linoleumul. Azi, pardoseala LVT devine un rival de temult, datorita performantelor exceptionale si a modelelor inspirate din tendintele in design. Pardoseala LVT este un tip de parchet vinil ideal in spatii comerciale, precum: hoteluri, cafenele, restaurante, magazine, birouri, dar si locuinte. Deoarece cele mai intalnite intrebuintari de LVT sunt in spatii cu trafic intens, garanteaza ca pardoseala este foarte rezistenta la impact, zgarieturi si pete. Dintre beneficiile acestei game de parchet LVT amintim: gama mare de modele (piatra, lemn, textile, metal) ce amortizeaza sunetul si usurinta de a realiza creatii modulare, prin imbinarea diferitelor forme, dimensiuni si culori, pentru a forma designuri unice. Pardoseala LVT (parchet vinil) este confortabila si calduroasa, se instaleaza rapid si usor, se curata si se intretine simplu, ceea ce ofera durata lunga de viata si costuri mici de intretinere. Pardoseala LVT este o solutie inovatoare si in cazul renovarilor spatiilor inchiriate gen: spatii de retail, de afaceri si de catering, cand este nevoie rapida de amenajarea locului. Datorita modalitatii inovatoare de montare “Instalare flotanta”, LVT-ul se poate instala si dezasambla “peste noapte”, ori de cate ori se doreste. Gama de parchet lvt se poate aplica chiar si peste gresie, fara sa se deterioreze de la adeziv. Fara, doar si poate, pardoseala LVT infrumuseteaza aspectul locuintelor si al spatiilor de munca.

Acceseaza produsele in functie de producator

Know-How Center

Idei. Sfaturi. Recomandari utile.