Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

    MAPELASTIC B 8KG

    COD: MAP-168108
    Garantie: 2 ani
    Acest produs nu mai poate fi achizitionat

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere MAPELASTIC B 8KG

MAPELASTIC COMPONENTA B= 8KG/BIDON

Hidroizolatie elastica bicomponenta pe baza de ciment/latex

Sistem bicomponent pe baza de ciment si latex, pentru hidroizolarea elastica, sub placari, aplicat la terase, la balcoane, la grupuri sanitare, la bazine de apa sau piscine.
Se utilizeaza ca hidroizolatie, pentru suprafete ce vor fi in imersie continua, la interior si exterior.
- Raport de amestec componente A/B = 3:1.
- KIT de 32kg= comp. B bidon cu latex 8kg + comp. A sac de 24kg.
- Componentul B se vinde si separat.
- Consum: 1.7 kg/mp/mm.
- Aplicare: cu spatula metalica sau torcret.
- Ambalaj: saci de 24kg si bidon de 8kg.

- Pret/Bidon - 8Kg


Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre MAPELASTIC B 8KG, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre MAPELASTIC B 8KG

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'MAPELASTIC B 8KG' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'MAPELASTIC B 8KG' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'MAPELASTIC B 8KG'
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork