Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Materiale complementare

  • Pagini:
  • 1
11 produse gasite
  • Afisare:
  • afisare lista
  • afisare grid
Sorteaza: Nr. Produse:
  • Pagini:
  • 1
Materiale complementare
produsele 1-11 din 11

Ai un santier in lucru si vrei ca lucrarile tale in constructii sa mearga struna? eMenatwork iti pune la dispozitie o selectie de materiale complementare care sa asigure o mai buna sansa de reusita a lucrarilor dificile ce solicita intotdeauna produse noi. Dintre aceste materiale complementare necesare in constructii, firme specializate in materiale de constructii creeaza in permanenta produse precum ground poliuretanic, liant sintetic sau tratament anti patare pe care le vei regasi in magazinul nostru online.
Ground-ul poliuretanic este definit de o rasina menita sa consolideze diferitele tipuri de sape, precum cele din ciment, fiind utilizat la scara larga datorita acestor proprietati de intarire. Si cum acest tip de materie prima are proprietati excelente de protectie a structurilor din ciment si nu numai, eMenatwork iti aduce in prim plan modele variate de ground poliuretanic pentru tratarea si finisarea diferitelor tipuri de suprafete. Fie ca doresti ground poliuretanic dintr-un singur tip de solvent si substanta principala, fie ca doresti amorsa poliuretanica din doua componente, le vei gasi pe toate disponibile in magazinul nostru online.
Esti in cautarea unui liant sintetic pentru imbunatatirea amestecurilor pe baza de ciment? In lista de mai sus vei regasi o multime de variante de adaosuri cu rol de liant sintetic, recomandate pentru imbunatatirea caracteristicilor mecanice si aderenta amestecurilor pe baza de ciment utilizate ca tencuieli, sape sau mase de nivelare, toate la preturi ofertante!
Un tratament anti patare este ceea ce cauti? Ei bine, daca vrei sa obtii un aspect industrial al locuintei, spatiilor comerciale sau al unui birou, eMenatwork are pentru tine mai multe oferte la variantele de tratament anti patare, fiecare dintre acestea avand menirea de a crea efectul de anti patare pe suprafata betonului, cimentului sau pietrei naturale. Adauga si tu in cos materiale complementare precum grund poliuretanic, liant sintetic sau tratament anti patare si beneficiaza de efectele pe termen lung ale acestor produse!