Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Constructii si Finisaje

Filtre
Selecteaza filtrele dorite

Producatori

Materiale pentru etansare

  • Pagini:
  • 1
5 produse gasite
  • Afisare:
  • afisare lista
  • afisare grid
Sorteaza: Nr. Produse:
Pigment pasta pentru colorarea rasinilor epoxidice Mapei 0.7 kg/cutie Mapecolor Paste preview
Pigment pasta pentru colorarea rasinilor...
106.52 lei
Materiale pentru etansare
Amorsa epoxidica bicomponenta pentru impermeabilizarea si sigilarea suprafetelor de ciment Mapei 5.9kg/set Mapecoat I600W preview
Amorsa epoxidica bicomponenta pentru...
551.12 lei
Materiale pentru etansare
Vopsea epoxidica pentru protectia suprafetelor de beton sau ciment Mapei 10kg/set Mapecoat W preview
Vopsea epoxidica pentru protectia...
547 lei
Materiale pentru etansare
Vopsea epoxidica antiacida pentru suprafete de beton Mapei 5kg/set Mapecoat I 24 neutru preview
Vopsea epoxidica antiacida pentru suprafete...
245.19 lei
Materiale pentru etansare
Vopsea bicomponenta pentru protectia antiacida a betonului Mapei 10kg/set Duresil EB preview
Vopsea bicomponenta pentru protectia...
466.70 lei
Materiale pentru etansare
  • Pagini:
  • 1
Materiale pentru etansare
produsele 1-5 din 5
Avem grija de proiectele noastre si acordam atentie sporita cand vine vorba de intretinerea corespunzatoare a acestora. Si pentru ca lucrarile sa reziste in timp, cat mai mult si cat mai bine, avem o multime de alternative de protectie suplimentara folosind materiale pentru etansare. In functie de intrebuntare, materialele pentru etansare trebuie sa respecte niste caracteristici tehnice avansate, astfel incat rezultatele sa fie optime, pe termen lung. Folosim materiale de etansare pentru colmatarea si izolarea rosturilor si a deschiderilor, si nu numai. Criteriile importante de care trebuie sa tii cont cand utilizezi un material pentru etansare sunt capacitatea de deformare, compatibilitatea materialului, rezistenta la UV si durabilitatea produsului. Daca vrei sa folosesti materiale pentru etansare in bai si bucatari, trebuie sa te asiguri de rezistenta produsului impotriva ciupercilor si bacteriilor. Aplicate la piscine, trebuie sa mai fii atent si la rezistenta chimica, vezi apa sarata sau apa cu clor. Un alt criteriu este compatibilitatea materialului de etansare cu cele peste care se aplica. Cand si unde utilizam materiale pentru etansare pentru hidroizolare? Atat la interior, cat si la exterior, pe suprafete cu umiditate permanenta, in zone supuse agresiunilor chimice, pe suprafete de ciment, s.a.m.d. Tot ce trebuie sa stii este ca specialistii eMenatwork.ro sunt pregatiti sa iti recomande cel mai bun produs, in functie de locul utilizarii si de pret. Spre deosebire de solutiile ieftine, portofoliul nostru poate fi verificat online pe www.emenatwork.ro, pentru a identifica gama completa, de calitate, pe care ti-o punem la dispozitie, astfel incat proiectele tale sa fie de durata.