Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Materiale pentru sape

  • Pagini:
  • 1
18 produse gasite
  • Afisare:
  • afisare lista
  • afisare grid
Sorteaza: Nr. Produse:
  • Pagini:
  • 1
Materiale pentru sape
produsele 1-18 din 18
Esti in plin santier si timpul te preseaza? Stii bine ca orice constructie necesita timp, dar poti avansa rapid daca folosesti produse noi, cu caracteristici tehnice de exceptie, care iti permit sa eficientizezi munca. Fie ca o construiesti de la zero sau te-ai saturat ca podeaua din camera este uzata si iti da o senzatie de disconfort, poti rezolva rapid problema obtinand o podea perfecta prin turnarea de materiale pentru sape. 
Daca ne raportam la sapa autonivelanta, noile produse nu te vor mai impiedica sa astepti cateva zile ca sa se usuce, dupa care sa iti continui munca, ci acum ai posibilitate sa grabesti treaba folosind sapa autonivelanta cu uscare super-rapida.
De ce sa folosesti sapa autonivelanta? Deoarece aplicarea ei este recomandata pentru a obţine un suport perfect plan, pentru a monta ulterior finisajul final de pardoseala. Astfel, straturile finale de finisaj se vor aplica uşor, iar rezultatele vor fi optime. Producatorul Mapei propune o tehnologie noua de sapa autonivelanta, pe baza de ciment, armata cu fibre. Acest produs poate fi folosit la interior cu scopul de a nivela si corecta diferentele de planeitate intre 3 mm si 30 mm. Poate fi folosita pe betoane vechi si noi, pe sape grosiere, piatra, mozaic sau cu placi ceramice sau din lemn.

Sapa autonivelanta se aplica pe suprafete bine curatate de praf, ciment, uleiuri sau grasimi.

Nimic mai simplu sa innoiesti orice incapere cu asa un ajutor, folosind sapa autonivelanta de la Mapei. 

In online, gasesti pe www.emenatwork.ro gama completa de sape ieftine, si daca nu stii ce produs sa alegi, poti solicita mai multe informatii de la consultantii pregatiti sa te indruma spre cel mai eficient produs care iti trebuie.