Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Membrana Bituminoasa Columba P 4.5 kg/mp

Membrana Bituminoasa P 4.5 kg/mp


Membrana bituminoasa cu bitum distilat modificat cu polimeri elastoplastomerici și polipropilena atactica (APP), temperatura de pastrare a flexibilitatii -5ᴼC stabilitatea formei la cald (110°C). Fata inferioara prevazuta cu film PE,fata superioara acoperita cu nisip sau protejata cu granule minerale.


Membranele COLUMBA P sunt caracterizate de o optima rezistenta la imbatranirea termica si stabilitatea formei la cald. Sunt aplicabile in orice zona climatica si in special in tarile cu clima calda si pe acoperisurile izolate termic.


Domenii de aplicare:


 -Substrat sau strat intermediar           
 -Strat final           
 -Membrane in multistrat protejate cu balast  
 -Membrane in multistrat destinate impiedicarii urcarii umiditatii din sol*         
 -Membrane in monostrat destinate impiicarii urcarii umiditatii din sol  
 -Membrana pentru controlul vaporilor 
  
  * Grosime minima a sistemului 7 mm ± 0,4 mm.  
  A doua membrana din poliester armat cu ≤-5 ° C 

 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Membrana Bituminoasa Columba P 4.5 kg/mp

Lungime rola 10000mm
Latime rola(mm) 1000mm
Greutate 4.5 kg/mp
Flexibilitatea la rece(°C) -5°C
Armatura fibra sticla

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Membrana Bituminoasa Columba P 4.5 kg/mp, in cel mai scurt timp posibil.

Know how center

Amenajarea cabinetului stomatologic - de la A la Z

Cabinetele stomatologice trebuie sa fie perfect amenajate si realizate conform standardelor de siguranta,...

Citeste mai mult

Scrie un review despre Membrana Bituminoasa Columba P 4.5 kg/mp

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Membrana Bituminoasa Columba P 4.5 kg/mp' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Membrana Bituminoasa Columba P 4.5 kg/mp' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Membrana Bituminoasa Columba P 4.5 kg/mp'
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork