Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Membrana Bituminoasa Gemini Poduri

Membrana Bituminoasa 4 mm


Membrana bituminoasa cu bitum distilat modificat cu polimeri elastoplastomerici si polipropilena atactica, temperatura de pastrare a flexibilitatii la rece (-10°C) si stabilitatea formei la cald (120°C)


Membranele Gemini Poduri sunt caracterizate de o rezistenta optima la imbatranirea termica si stabilitatea formei la cald, fiind usor aplicabile in tarile cu orice tip de climat.


Domenii de aplicare:


-Substrat sau strat intermediar 
-Strat final 
-Strat final protejat cu balast 
-Membrane pentru structuri rutiere, poduri, viaducte  

 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Membrana Bituminoasa Gemini Poduri

Lungime rola 10000mm
Latime rola(mm) 1000mm
Flexibilitatea la rece(°C) -10°C
Armatura poliester, de medie densitate, ranforsat cu fibra de sticla

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Membrana Bituminoasa Gemini Poduri, in cel mai scurt timp posibil.

Know how center

Amenajarea cabinetului stomatologic - de la A la Z

Cabinetele stomatologice trebuie sa fie perfect amenajate si realizate conform standardelor de siguranta,...

Citeste mai mult

Scrie un review despre Membrana Bituminoasa Gemini Poduri

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Membrana Bituminoasa Gemini Poduri' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Membrana Bituminoasa Gemini Poduri' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Membrana Bituminoasa Gemini Poduri'
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork