Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Membrana Bituminoasa Lybra P 4 kg/mp

Membrana Bituminoasa P 4 kg/mp


Membrana bituminoasa cu bitum distilat modificat cu un continut ridicat de stiren-butadien-stiren (SBS), calitatile principale fiind flexibilitatea la rece (-15 ° C) si elasticitatea. Prezinta rezistenta foarte mare la imbatranire termica si fisurare deci pot fi utilizate in orice zona climatica.


Membranele Lybra P prezinta flexibilitate la rece excelenta insa se deterioreaza prin expunerea la razele UV, de aceea se impune aplicarea unui al doilea strat de hidroizolare rezistent la expunerea la razele UV sau protectia cu un strat din pavele, beton sau pietris.


Domenii de aplicare:


- Substrat si strat intermediar 
- Strat final protejat cu balast 
- Membrane destinate sa impiedice urcarea apei provenite din umiditatea solului-multistrat  
- Membrane destinate sa impiedice urcarea apei provenite din umiditatea solului-monostrat. 
- Strat final 

 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Membrana Bituminoasa Lybra P 4 kg/mp

Lungime rola 10000mm
Latime rola(mm) 1000mm
Greutate 4 kg/mp
Flexibilitatea la rece(°C) -15°C
Armatura tesut netesut de poliester, ranforsat cu fibra de sticla

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Membrana Bituminoasa Lybra P 4 kg/mp, in cel mai scurt timp posibil.

Know how center

Amenajarea cabinetului stomatologic - de la A la Z

Cabinetele stomatologice trebuie sa fie perfect amenajate si realizate conform standardelor de siguranta,...

Citeste mai mult

Scrie un review despre Membrana Bituminoasa Lybra P 4 kg/mp

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Membrana Bituminoasa Lybra P 4 kg/mp' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Membrana Bituminoasa Lybra P 4 kg/mp' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Membrana Bituminoasa Lybra P 4 kg/mp'
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork