Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Mocheta role

53 produse gasite
  • Afisare:
  • afisare lista
  • afisare grid
Sorteaza: Nr. Produse:
Mocheta role
produsele 1-24 din 53
Visezi la un spatiu interior armonios si adecvat nevoilor tale? Doresti sa echipezi podeaua cu o mocheta profesionala de cea mai inalta calitate? Mocheta este un produs versatil, ceea ce transforma aceasta gama intr-o varianta rapida de acoperire a pardoselilor.    
In locul clasicului covor, poti opta pentru un model de mocheta modulara si/sau mocheta rola, o categorie des intalnita in proiectele cu trafic intens. 
Este important sa alegi mocheta in functie de destinatia spatiului de utilizare, de tipul de trafic din zona respectiva si de designul incaperii. 
Mocheta profesionala este recomandata pentru zonele cu trafic intens, precum spatii publice, spatii comerciale, spatii industriale, birouri, hoteluri, restaurante, unitati de invatamant, sali de evenimente, etc.
De ce sa folosesti mocheta in detrimentul altor tipuri de pardoseli? Dintre caracteristicile cele mai importante mentionam: este rezistenta la trafic intens, este confortabila, absoarbe zgomotele, este usor de montat si intretinut, are aspect placut, care se mentine in timp, asigura un confort termic sporit.
Mocheta trafic intens la rola are un raport calitate pret excelent, fiind o mocheta ieftina de montat si intretinut.