Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Mocheta

76 produse gasite
  • Afisare:
  • afisare lista
  • afisare grid
Sorteaza: Nr. Produse:
Mocheta
produsele 1-24 din 76

Alegerea pardoselii este una dintre decizii importante de luat in amenajarea unui spatiu, in functie de destinatia acestuia: spatii publice, comerciale sau industriale, birouri, hoteluri, pensiuni, restaurante, unitati de invatamant, spatii de recreere, sali de evenimente, sali de cinema sau locuinte.
Mocheta este o alternativa la indemana pentru a acoperi pardoseala oricarei incaperi. Este un tip de pardoseala care nu se demodeaza si se distinge prin eleganta, caldura, stil sau confort. Calitatea materialelor folosite la fabricarea mochetei si evolutia permanenta a designul variat si atragator, au transformat mocheta intr-o solutie eficienta si usor de folosit la interior.
Mocheta trebuie aleasa in functie de destinatia spatiului de utilizare, de tipul de trafic din zona respectiva, si de stilul de design al incaperii.
Mocheta profesionala este recomandata pentru zonele cu trafic intens. Ai de ales intre mocheta la rola sau in dale, iar optiunile de modele si culori sunt nelimitate. Daca optezi pentru mocheta modulara, poti realiza jocuri de design, in culori uni sau diferite pentru a realiza cu usurinta ambiente elegante sau nonconformiste.
Mocheta este o solutie excelenta si pentru spatiile rezidentiale, aducand un plus de confort si nenumarate posibilitati de design. Mocheta pentru interior este disponibila in diferite tesaturi, modele si culori.
Raportat la calitatea superioara, utilizarea mochetei este o solutie ieftina si usor de procurat din mediul online. Se monteaza si se intretine extrem de simplu, motiv ca specialistii eMenatwork sa recomande folosirea acestui tip de pardoseala in proiectul tau.