Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

52 produse gasite
  • Afisare:
  • afisare lista
  • afisare grid
Sorteaza: Nr. Produse:
produsele 1-24 din 52
Pentru ca familia ta merita tot ce e mai bun, locuinta trebuie sa fie cat mai confortabila, mai comoda si mai calda, ca sa va puteti reincarca bateriile pentru o noua zi. Imagineaza-ti o pardoseala calda, moale si placuta la atingere, indiferent de zona în care pasesti. Mocheta pentru interior asigură un plus de caldura si multiple posibilitati de design.
In anumite locuri, mocheta rezidentiala poate fi utilizata drept covor pentru a acoperi anumite zone mai reci sau de dimensiuni mai mici, precum: living, hol sau terasa inchisa.
Pretabila si pentru incalzirea in pardoseala, mocheta de interior este alegerea ideala pentru un stil de viata modern si confortabil. O varianta usor de gasit prin multitudinea de modele disponibile in online, beneficiind de un pret avantajos, aceasta optiune de pardoseala este recomandarea noastra in materie de mocheta ieftina.
Este disponibila in multe nuante ce se pot integra usor in orice tip de decor. Mocheta de uz rezidential e disponibila intr-o multitudine de culori dintre care amintim nuantele calde, care creeaza intimitate oricarui spatiu. 
Groasa, pufoasa si placuta la atingere, mocheta va deveni locul de joaca preferat al celor mici, in timp ce tu te vei relaxa alaturi de ei.